SRBIN UHAPŠEN ZBOG UBISTVA! Pokupili ga na aerodromu u Sarajevu, raspisana i poternica
Njega su u nedelju uhapsili pripadnici Granične policije BiH nakon što je na sarajevski aerodrom stigao letom iz Beograda, Foto: Print Screen Youtube

zločin

SRBIN UHAPŠEN ZBOG UBISTVA! Pokupili ga na aerodromu u Sarajevu, raspisana i poternica

On je u ponedeljak izveden pred Sud BiH i tokom ročišta je pristao na skraćeni postupak izručenja

Objavljeno:

Državljanin Srbije Mirko K. (45) uhapšen je na Međunarodnom aerodromu u Sarajevu na osnovu poternice koju je za njim raspisao Interpol Beograd zbog krivičnog dela "ubistvo bez predumišljaja".

Njega su u nedelju uhapsili pripadnici Granične policije BiH nakon što je na sarajevski aerodrom stigao letom iz Beograda. Međutim, zasada nije poznato zbog kojeg se konkretnog zločina potražuje, već samo da se radi o ubistvu iz 2016. godine.

- Graničnim proverama utvrđeno je da je za Mirkom K. izdat nalog za hapšenje, koji je aktivan. On je potom uhapšen i predat službenicima Sudske policije Suda BiH - navode u GP BiH.

On je u ponedeljak izveden pred Sud BiH i tokom ročišta je pristao na skraćeni postupak izručenja. Međutim, na ročištu je tvrdio da ne zna zbog čega je poternica raspisana.

- Tvrdio je da uopšte ne zna da se protiv njega vodi neki krivični postupak. Ni Sudu, trenutno, nije dostupna kompletna dokumentacija o tom predmetu i nije isključeno čak ni da se radi o zameni identiteta - navodi izvor blizak pravosuđu.

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.