LUDAK MI UNAKAZIO ĆERKU! JEDVA SAM JE PREPOZNAO U BOLNICI: Stravična ispovest oca ZVERSKI PRETUČENE IVANE!
"Tata, dok sam stajala na nogama, ja sam se branil. Ali kada me je savladao, potpuno sam se predala" - priča očajni otac!, Foto: Printscreen / Facebook

STRAVIČNO!

LUDAK MI UNAKAZIO ĆERKU! JEDVA SAM JE PREPOZNAO U BOLNICI: Stravična ispovest oca ZVERSKI PRETUČENE IVANE!

"Tata, dok sam stajala na nogama, ja sam se branil. Ali kada me je savladao, potpuno sam se predala" - priča očajni otac

Objavljeno:

Kada sam video ćerku u bolnici nisam mogao da je prepoznam koliko je bila unakažena! Pričala mi je šta joj je taj ludak radio, kako joj je lomio rebra i prste, pa ju je sekao nožem i pekao peglom. Tom monstrumu treba psihijatar i nadam se da će dobiti dugu robiju, priča očajni Dragan Filipović, čiju je ćerku zverski mučio njen dečko Đorđe Lacković (24) u iznajmljenom stanu u Novom Sadu.

Plašila ga se

Zabrinuti Dragan je u bio u porodičnoj kući u selu Banovo Polje kod Bogatića. Ispričao je da su on i njegova surpuga sumnjali da njihova ćerka ima problem sa Đorđem, ali nisu ni slutili da bi on bio u stanju da je tako unakazi.

- Pre nego što mi je taj ludak unakazio ćerku, posumnjali smo da ga se Ivana plaši. Poslednju put, kada je došla kod nas iz Novog Sada, gde je živela sa Đorđem, primetio sam da je ćutljiva i povučena. Pitao sam je da li je sve u redu sa njom. Kazala mi je: "Jeste tata, sve je u redu" , samo par dana nakon toga, u utorak, Ivanina drugarica mi je javila šta se dogodilo - rekao je Dragan.

Ivana je zbog stravičnih povreda na grudima i plućima zbrinuta na grudnoj hirurgiji Instituta u Sremskoj Kamenici, pa je Dragan odmah odjurio tamo da vidi ćerku.

- To je bilo strašno, nisam mogao da je prepoznam. Ivana je teško govorila, ali mi je do detalja ispričala šta se dogodilo. Rekla mi je da je Đorđe umislio da ona ima drugog dečka, što je potpuna budalaština. Počeo je da je udara rukama i nogama, po celom telu, da je baca na radijator. Motkom joj je izlomio četirir rebra, probio joj pluća...

Đorđeva slika sa fejsbuka!
Đorđeva slika sa fejsbuka!foto: Printscreen / Facebook

Rekla mi je, "Tata, dok sam stajala na nogama, ja sam se branil. Ali kada me je savladao, potpuno sam se predala" - priča očajni otac.

Kako je Ivana ispričala ocu, Đorđe je u jednom trenutku uključio peglu da se zagreje, a onda ju je bacio na pod. Jednom nogom joj je kleknuo na leđa, a drugom počeo da je gazi po prstima.

- Kad joj je izlomio prste, uzeo je zagrejanu peglu i počeo da je prži po rukama i vratu. Onda je uzeo nož i sekao je po butinama - kazao je šokirani Dragan i dodao da bi Đorđe Ivanu sigurno ubio da je nije spasila drugarica:

Posle sat vremena torture Đorđe je rekao Ivani da ide da odveze službeni kombi i nardio joj da ga sačeka u stanu, da bi mogao da nastavi da se iživljava nad njom. Čim je izašao iz stana, Ivana je pozvala drugaricu koja je došla po nju i odvela je u bolnicu. Da juje Đorđe zatekao u stanu kada se vratio, sigurno bi je dokrajčio! Ja ne mogu da verujem da čovek može da bude takva zver. Bio sam na ratištima i takve stvari nisam video. Đorđu treba psihijatar i želim mu dugačku robiju!

Na sedativima

Na pitanje da li je u ranijim susretima sa Đorđem mogao da nasluti da je taj mladić psihopata, Dragan odgovara odrično:

- Dolazio mi je u kuću nekoliko puta. Uvek je bio slatkorečiv, stidljiv, zaista mi je delovao kao normalan mladić. Bio mi je i na slavi 9. decembra, postavio sam ga na čelo stola ....Mislio sam da će mi biti zet. Eto, tako sam se prevario...

Ivanina tetka Svetlana kaže da se čula telefonski s njom.

- Ivana mi je rekla da je na sedativima, zbog bolova, ali da će biti dobro. Iskašljavala je krv, ali to je dobro, da to izbaci iz pluća... znam da je Ivanu u bolnici zvala i Đorđeva majka Snežana. Međutim, Ivana joj je odmah rekla da ne želi da razgovara sa njom i da joj u životu više ne trebaju ni Đorđe ni njegova porodica. Čini mi se da pokušavaju da "smekšaju" Ivanu da ne tereti Đorđa, da dobije manju kaznu .... - navela je Svetlana.

Prema njenim rečima, Đorđe je uvek bio bolesno ljubomoran. Ivana je, kaže, prošle godine dobila otkaz u jednoj kladionici jer je Đorđe stalno dolazio tamo i pravio ljubomorne scene.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.