DETALJI TRAGEDIJE KOJA JE BAČKU TOPOLU ZAVILA U CRNO: Dečak (15) ipak nije umro u kući, ISTINA JE DRUGAČIJA!
Starica je došla da probudi unuka i druga A.O. kada je primetila da on nije u krevetu, već u kupatilu, te da ne daje znake života, Foto: Beta / Lana Slivar Dominic

tragedija!

DETALJI TRAGEDIJE KOJA JE BAČKU TOPOLU ZAVILA U CRNO: Dečak (15) ipak nije umro u kući, ISTINA JE DRUGAČIJA!

Starica je došla da probudi unuka i druga A.O. kada je primetila da on nije u krevetu, već u kupatilu, te da ne daje znake života

Objavljeno:
  • 2

Telo dečaka poslato je na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu. Nakon detaljne istrage biće poznato šta je prethodilo ovom nesrećnom slučaju, prenose mediji.

Beživotno telo petnaestogodišnjeg dečaka A.O. iz Bačke Topole, pronađeno je u kupatilu porodične kuće njegovog druga. Nesreća se dogodila u delu grada Čantavirski put, nedaleko od železničke pruge, gde stanuje dečakova baka.

Starica je došla da probudi unuka i druga A.O. kada je primetila da on nije u krevetu, već u kupatilu, te da ne daje znake života.

Prvobitno se pojavila informacija da je umro u svojoj porodičnoj kući u Bačkoj Topoli u Ulici Bartoka Bele i da je telo u krevetu pronašla njegova baka, ali istina je malo drugačija.

Takođe, u prvoj vesti bilo je reči o nekakvoj žurci, posle koje se dečak nije probudio, ali kako tvrdi poznanik dečakove porodice iz Bačke Topole, nije bilo nikakve žurke:

- Ne verujemo u tragediju koja je zadesila ovu porodicu. Prvo smo mislili da se ovo desilo u kući njegove bake, posle smo čuli da je dečak bio kod druga. Nisam čuo da je bila bilo kakva zabava. Velika tuga, mlad život je ugašen - ispričao je jedan meštanin Bačke Topole.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media