OVO JE KUĆA U KOJOJ JE ČEDOMORKA UBILA SVOJU BEBU: Ugušila ju je PAPUČOM, a policija je na KREVETU zatekla UŽAS!
OVO JE KUĆA U KOJOJ JE ČEDOMORKA UBILA SVOJU BEBU, Foto: Printscreen/facebook

HOROR!

OVO JE KUĆA U KOJOJ JE ČEDOMORKA UBILA SVOJU BEBU: Ugušila ju je PAPUČOM, a policija je na KREVETU zatekla UŽAS!

Ona je uhapšena pod sumnjom da je u porodičnoj kući u selu Mustapić hladnokrvno ubila svog tromesečnog sina L. V.

Objavljeno:

Majka Ž. S. (23) priznala je da je u petak oko 4 sata ujutru u porodičnoj kući, u selu Mustapić kod Kučeva, ubila svoju tromesečnu bebu. Požarevačka policija ju je, u poslednjem trenutku, sprečila da nožem sebi prereže vrat i vene na ruci, navode mediji.

Ona je uhapšena pod sumnjom da je u porodičnoj kući hladnokrvno ubila svog tromesečnog sina L. V. Ona je na saslušanju hladnokrvno priznala da je, u ranim jutarnjim časovima, dete ugušila papučom koju mu je stavila preko usta i nosa, zato što je beba plakala te noći.

Policija je, navodi se, saznala za zločin nakon dojave da Ž. S. želi da se ubije. Ona je navodno, pišu Novosti, poslala kumi sms da joj je dete mrtvo i da će se i ona ubiti. Na kuminu dojavu, policija je uputila patrolu u selo Mustapić kako bi sprečila ženu da izvrši samoubistvo.

Po dolasku u kuću policajci nisu pronašli Ž. S, te su krenuli u pretragu kuće i okoline, sumnjajući da se nesrećna žena nije ubila na nekom skrovitom mestu.

foto: Facebook

POLICAJCI U ŠOKU

- Na krevetu je primećena beba koja se nije pomerala. Policajci su bili šokirani kada su ustanovili da beba ne spava već da je mrtva. Ubrzo nakon toga forenzičari su utvrdili da dete ima povrede po glavi i licu, kao i da nije preminulo prirodnom smrću već da je ubijeno, tačnije ugušeno - navodi izvor iz policije.

Nakon toga policija je započela potragu za čedomorkom.

- Nakon nekoliko sati ona je pronađena na obodu sela Mustapić kako besciljno hoda sa nožem u ruci. Kada je primetila policiju, zapretila je da će se ubiti ako joj priđu. Pregovaranje je trajalo izvesno vreme, a za to vreme ona je sebi sečivo noža stavljala čas pod grlo, čas ga prislanjala na vene na rukama. Ubrzo je savladana, stavljene su joj lisice na ruke i privedena je - dodaje izvor iz istrage.

STAVILA BEBI PAPUČU NA NOS I USTA

Ž. S. je na saslušanju prvo ćutala, ali je nakon nekog vremena priznala stravičan zločin. Objasnila je da je dete ugušila oko 4 sata i to tako što mu je stavila papuču na nos i usta i tako mu onemogućila da diše. Na pitanje zašto je to učinila nije odgovorila.

Takođe je rekla da je želela i sebi da oduzme život zbog svog deteta, blizanca ubijenog L. V. Rekla je da je njeno drugo dete smešteno na Institut za majku i dete zbog zdravstvenih problema, da je mislila da joj je to dete preminulo i da je zato htela sebi da oduzme život. Nije dala objašnjenje zašto je tako mislila i ko joj je to rekao. Takođe nije mogla da objasni kakve to veze ima sa ubistvom njene tromesečne bebe L. V.

Nakon saslušanja njoj je određen pritvor, a tereti se za krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna do 40 godina.

Meštani sela Mustapić rekli su za RTV Braničevo da je Ž. S. ranije imala psihičkih problema, a da se njen nevenčani suprug Lj. V. (47) tri dana nalazi na psihijatrijskoj klinici na lečenju. Ž. S. je odrasla u hraniteljskoj porodici, dve kuće dalje od sadašnjeg doma.

- Verovatno su joj živci dodatno popustili kada joj se dete razbolelo. A zašto je ubila bebu, to samo ona zna. Svakako je ovo strašno - zaključuju meštani.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.