SAKRILI IH U MULJAČIMA ZA GROŽĐE I ISPOD ŠASIJE KAMIONA! Kad su policajci otvorili kamion, ZANEMELI SU!
Interesantno je da su migranti uspeli da se uvuku u otvor ne veći od 30 centimetara, što se na prvi pogled čini teško izvodljivim, Foto: Carina Info

registrovao ih skener

SAKRILI IH U MULJAČIMA ZA GROŽĐE I ISPOD ŠASIJE KAMIONA! Kad su policajci otvorili kamion, ZANEMELI SU!

Snimak je pokazao dve ljudske siluete u muljačama za grožđe koje je kamion bugarskih registarskih oznaka iz te zemlje prevozio ka Italiji

Objavljeno:

Carinici su 7. marta 2019. godine, na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci, sprečili četvoricu migranata da se na krajnje neuobičajen način ilegalno prebace preko granice.

Najpre je na prelazu Batrovci snimak sa skenera pokazao dve ljudske siluete u muljačama za grožđe koje je kamion bugarskih registarskih oznaka iz te zemlje prevozio ka Italiji.

Snima sa skenera
Snima sa skenera foto: Carina Info

Interesantno je da su migranti uspeli da se uvuku u otvor ne veći od 30 centimetara, što se na prvi pogled čini teško izvodljivim.

Jedan od dva uređaja za muljanje grožđa u kojima su se smestili bio je sasvim zatvorenom poklopcem, pa se pretpostavlja da im je vazduh unutra povremeno puštao njihov sunarodnik, takođe prisutan u prikolici.

Migranti zatvoreni u uređaj za muljanje grožđa
Migranti zatvoreni u uređaj za muljanje grožđa foto: Carina Info

Ilegalni putnici su krišom ušli u pomenuti kamion kod Lapova.

Još jedan neobičan slučaj zabeležen je na izlazu prelaza Horgoš, kada su carinici pronašli „slepog putnika“ iz Bangladeša kojeg je skener registrovao u 15 centimetara uzanom prostoru između paletranika i prikolice.

'Slepi putnik'  između paletranika i prikolice
"Slepi putnik" između paletranika i prikolice foto: Carina Info

Ilegalni putnik se navodno na to nepristupačno mesto uvukao u okolini Niša, gde je vozač kamiona pravio pauzu, prevozeći iz Srbije ka Nemačkoj tovar sojinog brašna.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.