PRE 3 GODINE SATAROM JE UBILA MAJKU I BABU! Sada je protiv nje podneta prijava za NOVI ZLOČIN!
Sada je protiv nje podneta prijava za NOVI ZLOČIN!, Foto: Facebook printscreen/Teodora Viktorović

užas!

PRE 3 GODINE SATAROM JE UBILA MAJKU I BABU! Sada je protiv nje podneta prijava za NOVI ZLOČIN!

Paketić je krila u analnom otvoru

Objavljeno:

Glumici Teodori Viktorović (43), koja je na robiji u ženskom zatvoru u Požarevcu zbog ubistva majke i babe 2015. godine u stanu na Vračaru, pronađeno je 3,6 grama heroina, koje je krila u analnom otvoru, pišu mediji.

Zatvorski čuvari primetili su pre desetak dana da se Teodora čudno ponaša i rešili da je podvrgnu kontroli.

Pretresom ćelije u kojoj boravi nije pronađeno ništa sumnjivo, ali je pregledom posumnjano da je paketić s drogom sakrila u anusu!

- Viktorovićeva je prevezena u Opštu bolnicu u Požarevcu, gde su joj hirurzi iz anusa izvadili providnu kesicu s praškastom materijom braon boje. Veštačenjem je utvrđeno da je u pitanju 3,6 grama heroina. Otkrivena droga predata je policiji - kaže izvor.

Sagovornik dodaje da je protiv Teodore podneta odgovarajuća prijava, a da dalja istraga treba da utvrdi ko joj je doturio drogu u zatvoru.

Teodora služi kaznu od 20 godina zbog ubistva majke Ljiljane (62) i babe Ivanke Đukić (90) u njihovom stanu na Vračaru u Mileševskoj 33. Pre tačno četiri godine, 2. marta 2015, ona je pod dejstvom alkohola i lekova satarom ubila majku, koja ju je godinama omalovažala i maltretirala, a onda ušla u sobu kod babe Ivanke i ubila i nju. Nakon toga je sela na pod u kupatilu i pila votku. U trenutku zločina u stanu je bila i Teodorina šestomesečna ćerka, dok je tada četvorogodišnjeg sina nešto ranije otac Borislav Stamenkov odveo u obdanište. Upravo on je po povratku u stan zatekao užasavajuće scene i pozvao Hitnu pomoć i policiju.

- Majka i baba su uvek spavale duže od mene i ja sam morala svojoj bebi da zagrejem mleko. Tiho sam prošla kroz dnevnu sobu, slučajno zakačila majku i ona se iznervirala jer sam je probudila. Rekla je da je baš briga za mene i moje dete i u tom trenutku nešto u meni je puklo - ispričala je Teodora nakon što je uhapšena.

Deda i tetka glumci

Teodora je, inače, unuka poznatog glumca Mihajla Viktorovića. Otac joj je bio filmski reditelj Oliver Viktorović, dok se njena majka Ljiljana bavila televizijskom produkcijom. Zbog dede Mihajla i tetke, glumice Olivere Viktorović, i sama Teodora završila je glumu u klasi Mirjane Karanović, a imala je ulogu u filmu "Povratak lopova".

foto: Printscreen

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.