ISPOVEST DEVOJKE KOJA JE PRETUČENA NA ZELENOM VENCU: Jako me boli glava, povrede su JEZIVE!
Mina Kus napadnuta je na liniji 95 u Beogradu, Foto: Printscreen/Facebook

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO.CO.RS

ISPOVEST DEVOJKE KOJA JE PRETUČENA NA ZELENOM VENCU: Jako me boli glava, povrede su JEZIVE!

Mina je hitno prebačena u Urgentni centar kako bi sanirala povrede lica i oka, dok je policija pronašla napadača i uhapsila ga

Objavljeno: 15:50h
Ivana Bradanji

Većina ljudi uglavnom okrene glavu na drugu stranu kada je reč o nasilju, međutim, to nije bio slučaj kod Mine Kus, ali je za to platila veliku cenu.

Naime, kada je stariji čovek na liniji 95 u Beogradu krenuo da izvuče jednu devojku iz prevoza kako bi sebi napravio mesto, Mina je reagovala, a nakon kraćeg vređanja njihov sukob poprimio je široke razmere.

On je u jednom momentu počeo da udara Minu pesnicma u glavu, a zatim i da je šutira po telu, a ona mu je u odbrani uzvratila.

Mina je hitno prebačena u Urgentni centar kako bi sanirala povrede lica i oka, dok je policija pronašla napadača i uhapsila ga.

- Jako me boli glava, sad čekam da uradim još neke preglede. Policija je odmah regovala i on je uhapšen. O nasilji nad ženama ne treba da se ćuti, zbog toga sam ja odmah sve objavila na Tviteru. Sada ne mogu da dajem nikakve detalje dok ovaj slučaj ne bude završen. - rekla je potresena devojka za Espreso.co.rs.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.