NIŠTA NIJE UKAZIVALO NA ZLO: Dan pre nesreće, Neda je na pozornici doživela OVO!
Neda Arnerić se trenutno nalazi na VMA, Foto: Damir Dervišagić

MAESTRALNO JE ODIGRALA ULOGU

NIŠTA NIJE UKAZIVALO NA ZLO: Dan pre nesreće, Neda je na pozornici doživela OVO!

Lekari nisu mogli da daju nikakve prognoze zdravstvenog stanja Nede Arnerić, osim da dobija svu neophodnu negu i terapiju

Objavljeno:

Glumica Neda Arnerić, koja je sinoć u teškom stanju prevezena na VMA, samo dva dana ranije briljirala je na pozornici Beogradskog dramskog pozorišta (BDP). Kolege i posetioci koje su je u ponedeljak gledali u predstavi "Igra parova" kažu da je bila u top formi i da je zbog neverovatne glume ispraćena ovacijama na kraju predstave.

Nije skidala osmeh s lica

- Odigrala je stvarno savršeno i dobila najveći aplauz na kraju. Baš smo svi komentarisali kako se odlično oporavila nakon poslednje nezgode u kojoj je teško povređena. Bila je toliko srećna kad su usledile ovacije da nije skidala osmeh s lica - priča jedan od gledalaca predstave za Telegraf.

foto: Dragana Udovičić

Podsetimo, Neda Arnerić zbrinuta je sinoć u Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) nakon incidenta.

Lekari nisu mogli da daju nikakve prognoze zdravstvenog stanja Nede Arnerić, osim da dobija svu neophodnu negu i terapiju. Da nešto nije u redu, shvatio je glumičin brat, koji ju je uporno zvao telefonom i nije mogao da je dobije. Odmah je sa bravarom otišao u stan svoje sestre, obili su bravu i zatekli poznatu glumicu na podu pored bočice lekova.

Za sada nema više detalja o uzrocima zbog kojih je Nedi Arnerić pozlilo.

foto: Damir Dervišagić

Nije se pojavila ni na Festu

Neda Arnerić sinoć je trebalo da se pojavi na Festu, gde se prikazuje film "Aleksi" Barbare Vekarić, u kome ona igra.

Podsetimo, sredinom decembra prošle godine preminuo je Nedin suprug dr Milorad Mešterović, a o informacija o tome dospela je u javnost u januaru, jer je Neda to ispričala tek najbližem krugu prijatelja.

Kako prenosi agencija Tanjug, Nedi Arnerić je prošle godine na Festu uručen "Beogradski pobednik" za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti, i svi su jedva čekali da je ponovo vide i na ovogodišnjem Festu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.