SUROVO UBIO ŠEFA U AMSS,  SEO U NJEGOVU FOTELJU I UBIO SE! 4 metka u TELO, 1 u GLAVU! SLIKE SA MESTA ZLOČINA (FOTO)
SUROVO UBIO ŠEFA U AMSS, Foto: Milica Božinović

detalji užasa

SUROVO UBIO ŠEFA U AMSS, SEO U NJEGOVU FOTELJU I UBIO SE! 4 metka u TELO, 1 u GLAVU! SLIKE SA MESTA ZLOČINA (FOTO)

Sukobu je prema nezvaničnim informacijama prisustvovala još jedna radnica AMSS-a koja je iz straha za svoj život skočila kroz prozor

Objavljeno: 11:26h

Generalni sekretar Auto-moto saveza Srbije Predrag Đurđev (43) ubio je nešto pre 14 časova sa osam hitaca predsednika AMSS-a Mirka Butuliju (43), a potom seo u njegovu fotelju i pucao sebi u glavu!

Naime, Đurđev je ubio šefa sa četiri metaka u telo, i jednim u glavu.

Sukobu je prema nezvaničnim informacijama prisustvovala još jedna radnica AMSS-a koja je iz straha za svoj život skočila kroz prozor i zadobila teže povrede. Nije poznato šta je motiv tragedije, ali prema izjavama očevidaca Đurđev je bio u nervnom rastrojstvu.

foto: Filip Plavčić

Policija obezbeđuje mesto pucnjave u Ruzveltovoj.

Prema saopštenju MUP oko 14.40 časova prijavljeno je da je u zgradi Auto-moto saveza Srbije u Ruzveltovoj ulici došlo do pucnjave iz vatrenog oružja. Policija je odmah izašla na mesto nesreće, a prema prvim informacijama Butulija je podlegao povredama u Urgentnom centru.

foto: Filip Plavčić

Butulija je prema svim izveštajima poslovanja uspešno vodio AMSS godinama. Bio je uspešan direktor saveza koji je AMSS podigao na visoki profesionalni nivo. Butulija je nizao poslovne uspehe, a 2017. godine izabran je za člana jednog od dva najvažnija tela Svetske automobilske federacije (FIA) - Svetskog saveta za mobiliti i turizam (World council for mobility and tourism - WCAMT).

To je bio prvi put da je predstavnik zemalja našeg regiona izabran za člana ovog tela.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.