VEĆ 8 DANA JE NA INTENZIVNOJ NEZI: Dečko Dee Đurđević otkrio kakvo je voditeljkino zdravstveno stanje
Dečko Dee Đurđević otkrio kakvo je voditeljkino zdravstveno stanje, Foto: Instagram

biće dobro!

VEĆ 8 DANA JE NA INTENZIVNOJ NEZI: Dečko Dee Đurđević otkrio kakvo je voditeljkino zdravstveno stanje

Njen partner Mladen Mijatović svakodnevno se raspituje za njeno zdravstveno stanje i odlazi na VMA

Objavljeno:

Voditeljka Dea Đurđević nalazi se na VMA nakon teške saobraćajke koju je imala pre osam dana, a lekari su zadovoljni kako teče oporavak.

Voditeljka Dea Đurđević i dalje je na intezivnoj nezi, gde se oporavlja od teške saobraćajke, a uskoro se očekuje da će biti prebačena na odeljenje gde će nastaviti lečenje. Njen partner Mladen Mijatović svakodnevno se raspituje za njeno zdravstveno stanje i odlazi na VMA.

- Dea je dobro i svakim danom je sve bolje. I dalje je na intenzivnoj nezi, stanje je nepromenjeno. Ona je jaka i gura napred - rekao je Mladen Mijatović za medije.

Dein kolega Predrag Sarapa prekjuče je otišao na VMA da je poseti. On nije mogao da uđe u sobu u kojoj se ona nalazi, ali ju je video kroz staklo.

Inače, Dea je bila veoma zadovoljna kada su joj saopštili da će uskoro napustiti intenzivnu negu.

- Iako je sve vreme bodrila kako sebe, tako i čitav tim, ali i zasmejavala sve u bolnici, ni samoj Dei uopšte nije svejedno, najpre jer je preživela velike traume, ali i jer je rane i dalje bole. Ipak, trudi se da sve pobedi osmehom, a u tome joj pomažu majka Nena, kao i partner Mladen, koji je sve vreme bodre. Lekari su, nakon što je odlučeno da će je početkom sledeće nedelje prebaciti na drugo odeljenje, ovu vest saopštili Dei i njenoj porodici. Voditeljka i njena majka bukvalno su bile presrećne - rekao je nedavno za naš list izvor iz bolnice, i dodao:

- Čim je čula lepe vesti, Dei je to bio dodatni podstrek da bude još pozitivnija. Pogotovo što sve teče po planu. Nakon što je prebace na drugo odeljenje, nastaviće lečenje po određenoj proceduri jer će biti potrebno mnogo strpljenja i vremena da se Dea potpuno oporavi od svih povreda koje je zadobila u teškoj saobraćajki u četvrtak.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.