DANAS JE KLJUČNI DAN ZA DEU! Voditeljkin dečko otkrio njeno trenutno stanje i objavio zanimljivu fotografiju!
Mladen Mijatović ističe da njegova devojka ima najbolji medicinski tretman, ali da zbog epidemije gripa još uvek nije uspeo da je vidi!, Foto: Printscreen / Instagram

VAŽNO JE

DANAS JE KLJUČNI DAN ZA DEU! Voditeljkin dečko otkrio njeno trenutno stanje i objavio zanimljivu fotografiju!

Mladen Mijatović ističe da njegova devojka ima najbolji medicinski tretman, ali da zbog epidemije gripa još uvek nije uspeo da je vidi

Objavljeno:

Mladen Mijatović, dečko voditeljke Dee Đurđević koja je u četvrtak ujutru doživela jezivu saobraćajnu nesreću, sve vreme je uz nju.

Mladen Mijatović ističe da njegova devojka ima najbolji medicinski tretman, ali da zbog virusa koji vladaju još uvek nije uspeo da je vidi. Doktori mu kažu da tako psihički jakog pacijenta kao Deu dugo nisu videli, zbog čega se nada pozitivnim vestima danas posle 14 časova.

Voditeljka Dea Đurđević trenutno bije najtežu bitku, očekujući rezultate da li će i kada moći da pomera ruku koja joj je otkinuta u teškoj saobraćajki. Njen dečko, novinar Mladen Mijatović za “Blic” kaže da je danas najbitniji dan za sve njih jer prolaze kritična 72 sata, nakon čega će se znati preciznije prognoze.

- Danas oko 14 časova biće navršena 72 sata od saobraćajke, a to je taj kritični period - rekao je Mladen, koji s neizvesnošću čeka vesti o svojoj devojci.

On kaže da je nije video nakon operacije zbog virusa koji vladaju zbog čega je ispoštovao zahtev medicinskog osoblja da joj niko ne prilazi niti da joj dolazi u posetu.

- Preporuka lekara je da bude izolovana od spoljnog sveta zbog gripa i ostalih infekcija koje bi mogle da iskomplikuju situaciju. Dea se nalazi na odeljenju intenzivne nege, a od medicinskog osoblja s kojim komuncira sam saznao da je izuzetno stabilna, psihički jaka i da se ne sećaju da su imali takvog pacijenta. Oni kažu da ne pamte da je nekada pacijent sa tako teškim povredama bio dobro raspoložen, da se tako ponaša i ima toliko energije - otkrio nam je Mijatović.

Fotografija Mladena i Dee na instagramu!
Fotografija Mladena i Dee na instagramu!foto: Printscreen / Instagram

Kako se uveliko spekuliše po medijima i među Deinim kolegama da ona oseća povređenu ruku, Mladen je sumnjičav po tom pitanju. Oslanjajući se na ono što su mu doktori rekli, on smatra da je još rano za takve prognoze.

- Ne znam, ne mogu to da kažem. Lekari su rekli da je to nerealno i da se radi o subjektivnom osećaju koji ona ima - kratko je rekao.

Mladen otkriva da su druge dve osobe koje su povređene u saobraćajnoj nesreći kada i Dea dobro i da su puštene na kućno lečenje. Kako saznajemo, sa Mladenom na VMA je sve vreme i Deina majka Nena, koja čeka vesti o svojoj naslednici.

Podsećanja radi, Dea je u četvrtak jutro imala saobraćajnu nezgodu na Dedinju. Da bi videla kolika je šteta i da li ima povređenih u drugom autu, voditeljka je izašla iz svog i u tom trenutku kolegi Predragu Sarapi javila da će kasniti, te da počne Jutarnji program bez nje. Tada ju je udario autobus na liniji 78, a u njega su se dodatno zakucali još jedan autobus i automobil. Autobus je otkinuo Dei ruku, ali je devojka koja je istrčala da joj pomogne bila dovoljno pribrana da pozove Hitnu pomoć i bude uz voditeljku sve vreme. Dea je u svesnom stanju dočekala prvu medicinsku pomoć. Usledila je višesatna operacija, od koje se voditeljka još uvek oporavlja.

Deina fotografija sa Instagrama!
Deina fotografija sa Instagrama!foto: Printscreen / Instagram

Doktor Marko Bumbaširević, koji je sa svojim timom operisao Deu Đurđević, kaže da je svakim danom sve zadovoljniji postoperativnim tokom.

- Dea je odlično. Trenutno se oporavlja bez ikakvih problema i smetnji. Ne mora više ništa da se čeka jer je sve odlično - kaže doktor, pa dodaje:

- Potrebno je vreme da se oporavi u potpunosti, prvo treba vremenom da se razvije senzibilitet, a za naredne operacije je još rano da se spekuliše i priča. Još ne možemo da utvrdimo da li će ih biti i koliko. Sledi i fizikalna terapija, koja će u potpunosti vratiti osećaj u ruci. Ceo taj proces može da potraje nekoliko meseci.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.