DEA I DALJE U ŠOK SOBI, NAREDNIH 24 SATA SU KRITIČNI: Mladen Mijatović izneo nove detalje o zdravlju verenice
Dea se trenutno nalazi u šok sobi, zbog čega on ne može da je vidi, ali je rekao da su lekari zadovoljni kako teče postoperativni period!, Foto: Printscreen / Youtube

DOBRO JE

DEA I DALJE U ŠOK SOBI, NAREDNIH 24 SATA SU KRITIČNI: Mladen Mijatović izneo nove detalje o zdravlju verenice

Dea se trenutno nalazi u šok sobi, zbog čega on ne može da je vidi, ali je rekao da su lekari zadovoljni kako teče postoperativni period

Objavljeno:

Voditeljka Dea Đurđević (27) uspešno se oporavlja nako saobraćajne nezgode koja se dogodila u četvrtak ujutru, kada joj je autobus otkinuo ruku. Njen emotivni partner Mladen Mijatović jutros je u jutarnjem programu televizije "Pink" izneo nove detalje njenog zdravstvenog stanja.

Dea se trenutno nalazi u šok sobi, zbog čega on ne može da je vidi, ali je rekao da su lekari zadovoljni kako teče postoperativni period, prenosi Blic.

- Preporuka lekara je da bude izolovana od spoljnog sveta zbog gripa i ostalih infekcija koje bi mogle da iskomplikuju situaciju.

- Poslednja saznanja su da je njeno zdrvastevno stanje poboljšano. Lekari su zadovoljni operacijom i postoperativnim tokom. U nedelju ističu 72 sata nakon operacije i to je taj rok koji treba da bude ispoštovan kako bi se na najbolji način video rezultat operacije.

- Povrede su bile izuzetno teške, nije bila u pitanju samo otkinuta ruka, već i druge povrede o kojima ja sada ne bih govorio. Znam, da ima najbolji medicinski tretman, i verujem da će ovo brzo prebroditi tom svojom snagom. Medicinsko osoblje kaže da je Dea vedrog duha, da se psihički dobro drži i da je jaka i veliki borac - rekao je Mijatović gostujući u jutarnjem programu TV "Pink".

- Još dve osobe su povređene u toj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak ujutru. One su na svu sreću zadobile lake telesne povrede i ono što je najvažnije obe osobe su otpuštene na kućno lečenje - rekao je Mijatović.

- Dea je Željka Mitorvića koji je posetio na bukvalno jedan ipo minut uz pratnju medicinskog osoblja, a ona ga je pitala kakvo je stanje u redakciji.

- Poslala je zahvalnicu svima koji su brinuli za nju. Nema nikakvu mogučnost za komunikaciju sa spolljnim svetom, pa će se svima obratiti kada se malo oporavi.

BONUS VIDEO:

HAPŠENJE U TRŽNOM CENTRU U BEOGRADU! PAO DIREKTOR VINČE: Uhvaćen kako prima 4.000 evra mita!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.