ŠIPTAR JE IMAO POSEBAN NADIMAK ZA ČEDU: Isplivale nove priče iz Šilerove, OTKRIO IH JE ULEMEK!
Ulemek tvrdi da je lično viđao Jovanovića u Spasojevićevoj kući u Zemunu, Foto: Printscreen Youtube, Filip Plavčić

susreti

ŠIPTAR JE IMAO POSEBAN NADIMAK ZA ČEDU: Isplivale nove priče iz Šilerove, OTKRIO IH JE ULEMEK!

Legijin stric Mihajlo Ulemek ispričao je da je lidera LDP-a sretao u Šilerovoj

Objavljeno: 16:29h

Mihajlo Ulemek, stric Milorada Ulemeka Legije i nekadašnji pukovnik Srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovića Arkana, optužio je u jednoj emisiji lidera LDP Čedomira Jovanovića da je svojevremeno odlazio u sedište „zemunskog klana“ u Šilerovoj i da je od vođe te kriminalne grupe Dušana Spasojevića Šiptara dobijao novac.

Ulemek tvrdi da je lično viđao Jovanovića u Spasojevićevoj kući u Zemunu.

To zdanje je inače srušeno posle ubistva premijera Zorana Đinđića, kojeg su ubili pripadnici „zemunskog klana“ predvođeni Spasojevićem i Legijom.

Čedu Jovanovića sam u Dućinoj (Dušan Spasojević, prim. nov.) kući u Šilerovoj video tri-četiri puta. Viđao sam ga krajem 2002. i početkom 2003. godine, stojim iza toga i to mogu da potvrdim i na sudu, mogu da ga pogledam u oči i pitam da li je dolazio tamo - ispričao je u jednoj emisiji Mihajlo Ulemek i prisetio se kako je to izgledalo:

Sedimo tamo u Šilerovoj, javljaju da je došao Čeda, a meni Spasojević kaže: „Puki, skloni se u drugu sobu, došlo je Ciganče, brzo će on da ode, samo da mu damo koju kintu.“ Duća je Čedu zvao Ciganče - kazao je Legijin stric.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.