IMAM NEOBORIVE DOKAZE KOJI ĆE POSLATI MIROLJUBA NA ROBIJU: Sestra preminulog rešila da RASKRINKA NADRILEKARA!
Biljana Jovanović, Foto: Stefan Kojić

crno mu se piše

IMAM NEOBORIVE DOKAZE KOJI ĆE POSLATI MIROLJUBA NA ROBIJU: Sestra preminulog rešila da RASKRINKA NADRILEKARA!


"Javljaju mi se i porodice drugih Petrovićevih žrtava, pa ćemo i njihove prepiske sa Petrovićem dostaviti policiji"

Objavljeno:

Policija je pokrenula intenzivnu istragu o samozvanom doktoru Miroljubu Petroviću kako bi prikupila sve bitne informacije koje bi rasvetlile optužbe da se bavi nadrilekarstvom i da je kriv za smrt Slavča Petrova.

Slavčova sestra Biljana Jovanović je ispričala Kuriru da je šarlatan Petrović "lečio" njenog brata, koji je imao tumor na mozgu, sokovima i tinkturama, da mu je govorio da nikako ne ide lekaru i da ne poštuje norme savremene medicine.

- Više javno tužilaštvo u Leskovcu je predmet u vezi takozvanog Centra za lečenje Miroljuba Petrovića u Petrovcu, grad Leskovac, ustupilo na nadležnost Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu. Ovo tužilaštvo je Policijskoj upravi u Leskovcu podnelo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja, radi dodatnih provera. Nakon preduzimanja svih potrebnih dokaznih radnji i izvršenih provera, tužilaštvo će doneti odluku - navela je u odgovoru Kuriru zamenica javnog tužioca Marina Kecojević.

Samozvani doktor Miroljub Petrović je već saslušan u policiji, a gostujući na TV Hepi u petak, rekao je da je u iskazu naveo da "jeste prodavao čajeve, ali nije postavljao dijagnoze i nije garantovao izlečenje".

Biljana Jovanović, koja Petrovića optužuje za bratovljevu smrt, zadovoljna je što su tužilaštvo i policija pokrenuli istragu.

- Mene policija još nije zvala da dam izjavu, ali spremna sam da im dostavim sve moguće dokaze protiv Petrovića koje niko ne može da pobije i za koje mislim da će biti dovoljni za podizanje optužnice. Javljaju mi se i porodice drugih Petrovićevih žrtava, pa ćemo i njihove prepiske sa Petrovićem dostaviti policiji - poručila je Jovanovićeva za Kurir.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.