ZOVU GA ĐAVO I HOĆE KRV! On je u Pančevu napadao ljude i zabio čoveku nož u PLUĆA!
Nesvakidašnji incident se dogodio u četvrtak, 17. januara,, Foto: Printscreen/facebook

jezivo

ZOVU GA ĐAVO I HOĆE KRV! On je u Pančevu napadao ljude i zabio čoveku nož u PLUĆA!

Vladimir Jovanović (32) zvani Đavo uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije pekara

Objavljeno:

Uleteo je u pekaru kao furija, a onda je prošao u prostoriju za zaposlene. Čoveka četiri puta je ubo s leđa! Pekar mu je nudio pare, ali je on vikao: „Kakve crne pare, hoću krv!” - ispričao vlasnik pekare za medije u pančevačkom naselju Vojlovica, u kojoj je izboden Danko M. (30) iz Pančeva.

Vlasnik pekare nije želeo da priča za medije o nemilom događaju, ali je kratko rekao:

Nema tu šta da se kaže! Nožem je mrtav ’ladan prošao iza pulta. Ubo je čoveka i probio mu plućnu maramicu. Nožem je ubadao čak i po pultu... Povređeni je sada stabilno, uspešno se oporavlja. To je sve što želim da kažem - ispričao nam je vlasnik pančevačke pekare, koji je još u šoku zbog nemilog događaja.

Kako se saznaje, Vladimir Jovanović (32) zvani Đavo uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije pekara, nakon čega je, prema rečima meštana, izleteo na ulicu i nasrnuo na nekoliko prolaznika.

Inače, povređeni Danko je hitno prebačen u Klinički centar u Beogradu. Probijena mu je plućna maramica, ali se uspešno oporavlja. Jedna meštanka Vojlovice tvrdi da poznaje napadača, navodeći da je reč o čoveku koji je poznat policiji.

Nesvakidašnji incident se dogodio u četvrtak, 17. januara, u ulici Šandora Petefija u naselju Vojlovica, u Pančevu. Kako se saznaje, niko ne zna zbog čega je osumnjičeni Vladimir Jovanović uleteo s nožem u pekaru.

Postoji nekoliko verzija događaja. Prva je da je bio čak u nekoj školi u blizini, pa je zatim upadao u lokale duž ulice. Mesara je, navodno, bila prva na meti, a onda je napadao ljude usput, da bi na kraju došao u pekaru. Međutim, prema drugoj verziji, najpre je uleteo u pekaru i izbo čoveka, a zatim je izašao ispred lokala i nasrtao na ljude na ulici. Čak je, navodno, jednom muškarcu i ženi koji su sedeli u automobilu lupao nožem po vozilu. U pekari nije hteo pare, već je samo želeo nekoga da pretuče! Izbodeni Danko, brat vlasnika pekare, izleteo je iz lokala i otrčao u radnju preko puta. Tamo su mu radnice zaustavile krvarenje, pa pozvale Hitnu pomoć i policiju. Za to vreme napadač je išao po ulici, a policija ga je uhvatila u blizini mesare - navodi meštanka K. R

Vladimir je iz pančevačkog naselja Strelište. Imao je problema sa drogom i već je pravio probleme, zbog čega je poznat policiji. Zovu ga Đavo, ali se i sam tako predstavlja. Ima četvoro dece… Jadni oni, samo ih sramoti. Da li je bio pod uticajem droge ili ima psihičkih problema, ne znam, ali svakako znam da nije došao da pljačka, već samo da nekome naudi! Kažu da u poslednje vreme nije sav svoj. Prošao je iza pulta i izbo čoveka iz čista mira. Nije bilo nikakve svađe, samo ga je napao - kaže jedna komšinica, koja je želela da ostane anonimna, jer se plaši da joj Đavo ne naudi kada izađe iz pritvora.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.