OVO SU POSLEDNJE FOTOGRAFIJE UBIJENOG NEBOJŠE: Nasmejan, sa čašom šampanjca NIJE NI SLUTIO ŠTA GA ČEKA (FOTO)
Policija i dalje traga za Čabom Der (38) iz Čantavira kod Subotice, glavnim osumnjičenim za ubistvo Nebojše Markovića u subotu na Banovom brdu, Foto: Printscreen/facebook

bio zet člana "Pink Pantera"

OVO SU POSLEDNJE FOTOGRAFIJE UBIJENOG NEBOJŠE: Nasmejan, sa čašom šampanjca NIJE NI SLUTIO ŠTA GA ČEKA (FOTO)

Policija i dalje traga za ubicom Čabom Der iz Subotice

Objavljeno:

Nebojša Marković (38) koji je brutalno ubijen na Banovom brdu, svega nekoliko dana pre samog ubistva nije mogao ni da zamisli šta će ga snaći ispred kuće u kojoj je živeo.

Naime, na svom Fejsbuk profilu on je postavljao praznične fotografije, na kojima se videlo da je raspoložen, sa čašom šampanjca, pored jelke i bio je nasmejan

Policija i dalje traga za Čabom Der (38) iz Čantavira kod Subotice, glavnim osumnjičenim za ubistvo Nebojše Markovića u subotu na Banovom brdu.

Marković je ubijen 5. januara ujutru ispred svog autombila dok je rasklapao kolica za bebe, i to sa više hitaca u glavu i grudi. Preminuo je na licu mesta.

Nebojša je bio zet člana "Pink Pantera" Aleksandra Šarca.

Na snimku se vidi kako zastaje automobil iz kojeg izlazi muškarac u beloj jakni, izvlači pištolj iz torbe i puca u njega, potom ulazi u vozilo i odlazi u nepoznatom pravcu.

Čaba Der je plaćeni ubica koji je pre oko godinu dana izašao iz zatvora gde je robijao zbog ubistva kriminalca Branislava Jelačića 2004. godine.

Kako tvrdi jedan od članova porodice ubijenog za tu likvidaciju obećano mu je 10.000 evra, polovina pre, a druga polovina nakon izvršenog zločina, piše "Blic"

Čaba Der  je u bekstvu
Čaba Der je u bekstvu foto: Printscreen/facebook

Potraga za Derom je u toku. Svi granični prelazi se nadgledaju, inspektori su do sada ispitali više od desetoro ljudi. Među njima su, navodno, poznanici osumnjičenog, kao i prijatelji žrtve.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.