PEVAČICA JE NAMAMILA MILANA, MESAR GA ONDA ISEKAO NA KOMADE: Uznemirujući detalji zločina kakvog Srbija ne pamti
Policija, ilustracija, Foto: Facebook

POTRESNO

PEVAČICA JE NAMAMILA MILANA, MESAR GA ONDA ISEKAO NA KOMADE: Uznemirujući detalji zločina kakvog Srbija ne pamti

Najcrnja vest sačekala je porodicu posle Nove godine, kad je 4. januara jedan meštanin Radinca pronašao trup muškarca u kanalu

Objavljeno: 11:13h

Policija je uhapsila bračni par R.S. (43) i S.P. (25) zbog sumnje da su zverski ubili Filipovića, a potom ga isekli na komade i bacili.

Nestanak Milana Filipovića porodica je prijavila krajem decembra nakon što je krenuo u Švajcarsku iz Kuršumlije, a tamo nikad nije stigao. Zabrinuti za njega, alarmirali su nadležne, ali i čitavu javnost, objavivši na Fejsbuku Milanovu sliku i apel za pomoć u istrazi.

Najcrnja vest sačekala je porodicu posle Nove godine, kad je 4. januara jedan meštanin Radinca pronašao trup muškarca u kanalu u kome se nalazi otpadna voda, dok su Filipovićeve noge i ruke tek juče isplivale.

- Kako telo nije moglo biti identifikovano, od članova porodice uzeta je krv za DNK analizu, kojom je utvrđeno da iskasapljeni leš pripada Filipoviću - kaže izvor iz istrage.

Do bračnog para policija je došla zahvaljujući tome što je sin ubijenog na njegovom Fejsbuk profilu našao prepisku sa osumnjičenom pevačicom S.P.

- Ona ga je kobnog dana namamila da dođe u Smederevo do njene kuće. Milan je došao kombijem, a R.S ga je sačekao i udario lopatom. Filipović je uspeo da se pridigne i počeo je da beži, ali ga je R.S. sustigao. Udarao mu je glavu o beton i ubio ga. Telo su uneli u kuću. R.S, koji je inače mesar, odlučio je da ga iseče na komade. Najpre je odvojio trup od donjeg dela tela. Zatim je odsekao žrtvi noge i ruke i telo zamotao u tepih – kaže izvor iz istrage.

Bračni par je navodno tri dana držao telo u kući, a onda su odlučili da ga bace u Crveni kanal.

- Telo su ubacili u Milanov kombi i odvezli do Crvenog kanala. Žena je uzela taksi i išla ispred kombija kako bi mužu javila da li ima policije – kaže izvor iz istrage i dodaje da su kombi potom ostavili kod stadiona u Požarevcu.

Uhapšeni su 3. januara u Smederevu kad su pošli kod advokata.

- Njih dvoje su saznali da policija dovodi S.P. u sumnju da je na neki način povezana sa nestankom Filipovića. Ona je nakon hapšenja priznala da je namamila Filipovića, ali je negirala da je učestvovala u ubistvu – kaže izvor iz istrage.

On dodaje da je R.P. navodno izjavio da nije imao nameru da ubije Filipovića.

- Rekao je da je hteo samo da ga muči kako bi im dao pin kod bankovne kartice. Takođe je rekao da su mu uzeli hiljadu franaka koje su pronašli kod njega nakon ubistva – kaže izvor iz istrage.

Osumnjičeni imaju decu iz prethpodnih brakova.

- R.P. ima bivšu ženu i dvoje dece koji žive kod njega u porodičnoj kući. Otac ga je izbacio jer je bio problematičan, a oni su ostali da stanuju tamo. Priča se da je registrovan narkoman – kažu komšije i dodaju da S.P. ima dete iz prvog braka. - Čuli smo da se njen prvi suprug predozirao.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.