MILAN (52) IZUDARAN DO SMRTI, a TELO je pre KASAPLJENJA bilo 3 DANA U KUĆI! Novi detalji zločina u Smederevu
Policija, ilustracija, Foto: News1/ Dado Đilas

POTRESNO

MILAN (52) IZUDARAN DO SMRTI, a TELO je pre KASAPLJENJA bilo 3 DANA U KUĆI! Novi detalji zločina u Smederevu

Zbog sumnje da su počinili ovaj jezivi zločin uhapšeni su vanbračni partneri R.P.(43) i S.P (25), oboje iz Smedereva

Objavljeno:

Ostaci tela koje je jutros pronađeno u kanalu Crvene vode u blizini Smedereva pripadaju Milanu F. (52) iz Kuršumlije na privremenom boravku u Švajcarskoj, potvrđeno je “Novostima” u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu. Zbog sumnje da su počinili ovaj jezivi zločin uhapšeni su vanbračni partneri R.P.(43) i S.P (25), oboje iz Smedereva, a prema nezvaničnim saznanjima “Novosti”, teško ubistvo najverovatnije se dogodilo 22. decembra prošle godine, kada je i prijavljen nestanak.

Kako je policiji ispričala S.P, gnusno ubistvo dogodilo se u dvorištu porodične kuće osumnjičenih, a sam čin ubistva je navodno počinio R.P. i to udarcima lopatom po glavi, što nam je nezvanično predočeno i u tužilaštvu. Telo je u naredna tri dana bilo u kući i za to vreme, kako se veruje, R. P. je telo-iskomadao!

Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da su pokojni Milan F. i osumnjičena S.P. izvesno vreme bili u kontaktu putem društvenih mreža i da je navodno,žrtva ponudila pomoć sada osumnjičenoj oko zaposlenja u Švajcarskoj. Pretpostavlja se da se na kobnom mestu našao urpavo radi dogovora oko tog radnog angažmana.

Kako su “Novosti” već objavile, u kanalu reke nađeni su jutros ljudski ekstremiteti, dok je pre dva dana, u istom kanalu, u koji se ulivaju otpadne vode iz železare Smederevo, nađen trup starijeg muškarca, za koji će se ispostaviti da je Milan F.

Osumnjičeni se za sada terete za krivično delo teško ubistvo iz koristoljublja. Istraga je u toku.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.