SRPKINJA POGINULA NA LICU MESTA U TRSTU: Katarina se zabila se skuterom u drvo ŽURILA KUĆI SA POSLA!
Tuga Katarina Janković poginula je nakon što je izgubila kontrolu nad skuterom, Foto: News1/ Dado Đilas

tragično

SRPKINJA POGINULA NA LICU MESTA U TRSTU: Katarina se zabila se skuterom u drvo ŽURILA KUĆI SA POSLA!

Tragedija se dogodila na Badnje veče 24. decembra

Objavljeno: 22:53h

Tuga Katarina Janković poginula je nakon što je izgubila kontrolu nad skuterom kojim se 24. decembra vraćala kući.

Katarina Janković (26), rodom iz Kragujevca, poginula je u Trstu kada se skuterom, kojim je sa posla žurila kući zakucao u drvo.

Tragedija se dogodila na Badnje veče 24. decembra, dan uoči katoličkog Božića, a kako prenose italijanski mediji nesrećna devojka je stradala u trenutku kada se oko 23 sata vraćala sa posla.

Izašla iz tunela

- Stravična saobraćajna nesreća se dogodila u prometnoj ulici Valmura, u blizini istoimenog parka. Katarina je vozila skuter, a nakon što je izašla iz tunela Montebelo najverovatnije je zadnjim točkom zakačila ivičnjak kolovoza i izgubila kontrolu. Motocikl se tada zabio u drvo pored puta, a nesrećna devojka je sletela sa sedišta i pala na kolovoz - preneli su italijanski mediji.

Kako su za tamošnje medije ispričali očevici jezive nesreće, Katarinino telo je nakon jezive nesreće nađeno nekoliko metara dalje od dvotočkaša.

- Udarac je bio strahovit, a ona je od siline odletela nekoliko metara dalje. Očevici su odmah pozvali hitnu pomoć, koja je brzo stigla na mesto nesreće. Lekari su pokušali reanimaciju, ali, nažalost, nisu uspeli da spasu Katarinu, koja je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta - preneli su italijanski portali.

Oproštajne poruke

NE MOŽEMO BEZ TEBE

Od mlade Kragujevčanke na Fejsbuku su se oprostili i brojni prijatelji, koji su njenom suprugu upućivali reči utehe i izjavljivali saučešće.

- Ja ne mogu bez tebe. Kaćo naša draga, što je tako moralo? Sunce moje - samo su neki od komentara na Fejsbuku.

Od mlade Kragujevčanke na Fejsbuku su se oprostili i brojni prijatelji, koji su njenom suprugu upućivali reči utehe
Od mlade Kragujevčanke na Fejsbuku su se oprostili i brojni prijatelji, koji su njenom suprugu upućivali reči utehe foto: preentscreen/facebook

Policija je obavila uviđaj, a pretpostavlja se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina uslovima na kolovozu.

- S obzirom na to da drugih učesnika u ovom udesu nema, pretpostavlja se da je Katarina vozila malo brže i da je zbog toga izgubila kontrolu čim je izašla iz tunela. Ipak, istraga će pokazati kako je tačno došlo do kobne nesreće - preneli su tamošnji mediji.

Kako saznajemo, nesrećna Katarina je duže vreme živela i radila u Trstu.

- Tamo se preselila sa suprugom Danijelom, koji je rodom iz Topolovnika kod Požarevca. Njih dvoje su više od pet godina bili u vezi. Najtužnije od svega je to što su se Katarina i Danijel venčali nedavno - kaže sagovornik.

Suprug očajan

Katarinin suprug Danijel je posle saznanja da je izgubio suprugu skrhan od bola. Od nje se oprostio i na društvenoj mreži Fejsbuk.

- Neka te sada anđeli čuvaju, a ti, mico moja, čuvaj mene, molim te. Uvek ćeš mi biti u mislima, uvek. Nedostaješ mi. Voleću te do kraja života, to sam ti uvek pričao - napisao je očajni Katarinin suprug Danijel na svom Fejsbuk profilu.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.