UPAO U KUĆU ČOVEKA KOJI MU DUGUJE 5.000 EVRA, PA NJEGOVU MAJKU TERAO DA GA ORALNO ZADOVOLJI! Horor u Požegi
Policija traga za nepoznatim muškarcem nakon drame u Požegi, Foto: Profimedia

KAKVO JE OVO LUDILO

UPAO U KUĆU ČOVEKA KOJI MU DUGUJE 5.000 EVRA, PA NJEGOVU MAJKU TERAO DA GA ORALNO ZADOVOLJI! Horor u Požegi

Drama se odigrala u poslepodnevnim satima u porodičnom domu žrtve u selu nadomak Požege. M. V. je bila sama u kući i legla je da se odmori kada joj je muškarac koji je bio maskiran upao u sobu

Objavljeno:

Policija traga za nepoznatim muškarcem koji je početkom prethodne nedelje upao u kuću M. V. (76) nadomak Požege i od nje tražio 5.000 evra, koje navodno duguje njen sin.

Nakon što mu je žena rekla da nema toliki novac, on je skinuo pantalone i naterao je da ga oralno zadovolji!

Drama se odigrala u poslepodnevnim satima u porodičnom domu žrtve u selu nadomak Požege. M. V. je bila sama u kući i legla je da se odmori kada joj je muškarac koji je bio maskiran upao u sobu.

- Neko je pokucao na ulazna vrata, a potom se uhvatio za kvaku i ušao u kuću. Misleći da joj je došao sin, žena je viknula da je u sobi i da dođe da joj se javi - ispričao je sagovornik Srpskog telegrafa iz istrage.

Međutim, M. V. nije ni slutila šta je čeka.

- Čovek sa čarapom na glavi na kojoj je napravio samo prorez za oči uleteo je u sobu i počeo da preti nesrećnoj ženi da njen sin duguje 5.000 evra i da želi pare odmah. M. V. mu je odgovorila da ona nema taj novac, da ima malu penziju i da ima svega nekoliko hiljada dinara. Pokazala mu je i gde se novac nalazi - dodaje naš sagovornik.

Kada je shvatio da neće dobiti novac po koji je došao, napasnik je počeo besan da viče na nju.

- Tada se nesrećnoj ženi obratio rečima: "Sada ćeš da mi popu*iš ku*ac", a nakon toga skinuo pantalone. Uz pretnje da će je pretući namrtvo naredio je M. V. da ga oralno zadovolji, što je ona i učinila - dodaje naš izvor.

Nakon iživljavanja nad nemoćnom ženom, napadač ju je nekoliko puta udario u glavu, a onda je zaključao u ostavu.

- U jednom trenutku ona je pokušala da izađe, pa je on sam otvorio vrata ostave, uhvatio je za glavu i izvukao u hodnik i tamo je opet udario. Ona je ostala da leži na podu, a on je nakon toga je pobegao iz kuće - dodaje sagovornik.

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.