SKINULA GA SA VEŠALA PA GA IZBOLA NOŽEM! Zemunac je pokušao SAMOUBISTVO zbog PREVARE, ali se OBRTU nije NADAO
Policija, ilustracija, Foto: Dado Đilas

TRAGIČNO

SKINULA GA SA VEŠALA PA GA IZBOLA NOŽEM! Zemunac je pokušao SAMOUBISTVO zbog PREVARE, ali se OBRTU nije NADAO

Navodno rešen da se ubije, J. N. je nasrnuo na K. M. u nameri da joj oduzme nož i povredi sebe!

Objavljeno:

Dvadesetpetogodišnja K. M. iz Beograda uhapšena je zbog sumnje da je 7. decembra nekoliko puta nožem ubola momka J. N. (24) u Zemunu, nakon što je on pokušao da se obesi! Sve je kulminiralo zbog ljubomore, jer je ona saznala da ju je navodno dečko prevario, pišu beogradski mediji.

Naime, drama u njihovom stanu u Zemunu počela je oko ponoći, kada je K. M. izbacila stvari J. N. na ulicu, dok je on bio u prodavnici, jer je navodno otkrila ljubavnu prevaru.

- Ona je iskoristila momenat, spakovala sve njegove stvari i izbacila ih u hodnik ispred ulaznih vrata. Kada se vratio i ugledao džakove ispred, a ulazna vrata bila zaključana, sve mu je bilo jasno. Bezuspešno je kucao i pokušao da joj objasni o čemu se radi, ali ona nije želela da čuje za njega - kaže prenose beogradski mediji.

J. N. je tada, sumnja se, smislio plan i u hodniku sačekao da K. M. izađe.

- Devojka je dva sata kasnije otvorila vrata da proveri šta se dešava sa mladićem, a on ju je tada gurnuo i nasilno ušao u stan. Počeli su da se raspravljaju, a on je ušao u kupatilo i zatvorio vrata - navodi sagovornik.

Dodaje da je prava drama tek tada počela.

- Mladić je uzeo trenerku, jedan deo vezao za deo tuš-kabine, a drugi obmotao oko vrata i tada pokušao da se obesi. Čim je primetila šta se dešava, K. M. je uzela kuhinjski nož, uletela u kupatilo i isekla trenerku. Potom je ušla u dnevnu sobu i držeći nož u ruci sela na ugaonu garnituru - kaže sagovornik.

Navodno rešen da se ubije, J. N. je nasrnuo na K. M. u nameri da joj oduzme nož i povredi sebe.

- Posle kraće borbe primetili su da on krvari. Odmah su se presvukli, oprali nož, skinuli garderobu, pozvali taksi i uputili se u bolnicu - dodaje sagovornik.

Mladiću je dežurni lekar konstatovao teške povrede, od kojih je jedna ubodna rana u predelu leve slabine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.