SPAVALA SAM S NJIM JER SAM HTELA NADOGRADNJU KOSE: Ovako se brani Violeta koja je snimala starca s kojim je opštila
Ilustracija, Foto: Profimedia

NEČUVENO

SPAVALA SAM S NJIM JER SAM HTELA NADOGRADNJU KOSE: Ovako se brani Violeta koja je snimala starca s kojim je opštila

Taj dečko je od njega tražio da mu isplati 2.000 evra ili da mu kupi automobil

Objavljeno:

Svidela mi se Violeta (28) i hteo sam da je izbavim iz pakla prostitucije. Davao sam joj pare, a ona je iz čiste zahvalnosti imala seks sa mnom. Međutim, njen dečko nas je snimio i ucenjivao me tim snimkom seksa! Tražio mi je 2.000 evra ili da mu kupim automobil, naveo je u iskazu Beograđanin (67) kada je pre nekoliko dana policiji prijavio da žrtva seks ucene.

Violeta P. (28) i njen dečko Ivan M. (35) u četvrtak su uhapšeni, a u petak saslušani u Trećem osnovnom tužilaštvu zbog sumnje da su snimkom seksa ucenjivali ovog Beograđanina i tražili da im isplati 2.000 evra. Ovom paru određen je pritvor do 30 dana. Starac je u istrazi detaljno opisao kako je upoznao Violetu. Sreo ju je, kaže, pre nekoliko meseci ispod Plavog mosta u Beogradu, gde se okupljaju prostitutke.

- Svidela mi se i samo sam želeo da joj pomognem da se izbavi iz toga. Povremeno sam joj avao novac. a ona mi se zahvaljivala tako što je imala seks sa mnom - ispričao je starac inspektorima, očigledno želeći da ovakvom priče izbegne odgovornost kao korisnik nezakonitih usluga prostitutke.

- Pomogao sam joj da plati stanarinu, a jednom sam joj dao 200 evra kako bi nadogradila kosu. Mislio sam da me je zavolela, a onda me je pozvao njen dečko. Rekao mi je da radi za BIA i da ima snimke mog seksa sa Violetom - naveo je prevareni Beograđanin u iskazu policiji.

Kako je ispričao, taj dečko je od njega tražio da mu isplati 2.000 evra ili da mu kupi automobil.

- Kad sam i to odbio, počeo je da mi preti, a ja sam se obratio policiji - rekao je starac.

Najzanimljivije od svega je da je Violeta pred tužiocem potvrdila priču o "seksu iz zahvalnosti", očigledno pokušavajući da i ona izbegne kaznu za prostituciju. Kako je navela, učinila je to zbog nadogradnje kose za koju joj je starac dao 200 evra. Negirala je i bilo kakvu vezu sa ucenom, navodeći da je njen dečko Ivan mnogo ljubomoran i da nije znala da će snimiti nju i starca tokom seksa.

Na kraju je iskaz dao i Ivan, koji je svu krivicu za ucenu preuzeo na sebe. Čak je potvrdio da je starca ucenjivao jer je bio ljubomoran na njega zbog Violete i da je sve snimke napravio krišom, bez znanja svoje devojke.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.