Beba koju je majka ubila i ostavila u kesi 7 dana ćerka je poznatog biznismena! (FOTO)

najveći srpski horor

Beba koju je majka ubila i ostavila u kesi 7 dana ćerka je poznatog biznismena! (FOTO)

Svilajčanka Tanja Mahmuda ima ćerku iz prvog braka, a Plasid Mahmud sina. Oni su se venčali pre godinu dana i dobili osmomesečnu devojčicu
Objavljeno:

Tanja Lakić Mahmuda (37), čija je osmomesečna beba pronađena mrtva na terasi stana u Južnom bulevaru u Beogradu, supruga je poznatog svilajnačkog investitora Plasida Mahmuda, vlasnika firme za proizvodnju i pakovanje kornišona „Tri stan fresh produce“, piše Infocentrala. Ovo je žena koja je isekla vene i čija je beba danima bila mrtva u najlonskoj kesi! (FOTO) Svilajčanka Tanja Mahmuda ima ćerku iz prvog braka, a Plasid Mahmud sina. Oni su se venčali pre godinu dana.

Infocentrala.rs
Mrtva beba na terasi u Beogradu: Majka isekla vene zbog smrti deteta! Mahmud je došao u Svilajnac pre nekoliko godina, gde je napravio fabriku u Velikom polju koja radi uspešno.
Facebook/Tanja Lakic
Policija je po prijavi Tanjine bake u sredu uveče provalila u njen stan. Beograđanka koja je 7 dana držala svoju bebu u kesi za đubre završila u bolnici! (FOTO) Tatjana je pronađena u kritičnom stanju, s prerezanim venama, a policija je na terasi pronašla još stravičniji prizor. Telo bebe koja je bila mrtva nekoliko dana pronađeno je u najlonskoj kesi na balkonu stana. Ona je nakon ukazane lekarske pomoći prebačena u zatvorsku bolnicu Centralnog zatvora, a odatle u Tužilaštvo. (Espreso.co.rs / Izvor: Infocentrala.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.