NUDIO I PARE I STAN: Odbijen predlog da se ukine pritvor vođi škaljarskog klana! NIJE POMOGLO NI 250.000 EVRA
Odbijen predlog da se ukine pritvor vođi škaljarskog klana, Foto: Printscreen/facebook

DŽABA!

NUDIO I PARE I STAN: Odbijen predlog da se ukine pritvor vođi škaljarskog klana! NIJE POMOGLO NI 250.000 EVRA

Vođa škaljarskog klana, uhapšen je početkom septembra u Antaliji kada je kod njega pronađen makedonski pasoš, na ime Georgije Andonov

Objavljeno:

Beogradski sud odbio je danas predlog da se Jovanu Vukotiću ukine pritvor, potvrđeno je za crnogorske medije od strane njegovog advokata Borivoja Borovića.

On je dodao i da sada čekaju odluku o priloženom jemstvu koju treba da donese sudija koja postupa u predmetu koji se vodi protiv njegovog klijenta zbog falisfikovanja isprava. Kako je otkrio, predložili su jemstvo u iznosu od 250 hiljada evra i stan.

- Nakon današnje odluke krivičnog veća jasno je da su svi upleteni u scenario da se Jovanu Vukotiću izmisli i organizuje vođenje postupka za teško krivično delo pa i u ovom nespornom predmetu se pokušava isti što duže zadržati u pritvoru da bi se realzovao taj scenario - kazao je Borović televiziji Vijesti.

Vođa škaljarskog klana, uhapšen je početkom septembra u Antaliji kada je kod njega pronađen makedonski pasoš, na ime Georgije Andonov.

Tada su ga turske vlasti ekspresno proterale u Srbiju, a Vukotić je u Drugom osnovnom tužilaštvu saslušan 12. septembra.

Kako prenose beogradski mediji, Vukotić je više od dva sata iznosio odbranu, često izražavajući negodovanje što se obreo u Srbiji, jer, kako je rekao, "pasoš nije koristio u njoj". Vukotić je rekao da je bio u Turskoj sa svojom vanbračnom partnerkom.

Prema njegovim riječima, u trenutku privođenja bio je sam, a turska policija uhvatila ga je dok je bio u automobilu, priča izvor upoznat sa slučajem.

Na saslušanju je priznao da je falsifikovao putnu ispravu, a kako je objasnio, to je bilo zato što se nalazio na plavoj poternici Crne Gore.

(Espreso.co.rs / Vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.