NA OVOJ STANICI JE U 5 JUTROS EKSPLODIRALA BOMBA! Volvo odleteo u vazduh, vlasnica nema dosije, ali zato NJEN MUŽ..
Stanica na kojoj je eksplodirala bomba, Foto: Google maps

to je mesto nesreće

NA OVOJ STANICI JE U 5 JUTROS EKSPLODIRALA BOMBA! Volvo odleteo u vazduh, vlasnica nema dosije, ali zato NJEN MUŽ..

Ženu koja živi u blizini nesreće je jutros oko 5 sati probudila snažna detonacija

Objavljeno: 10:10h

Na autobuskom stajalištu Milice Šuvaković, na Galenici, eksplodirao je automobil marke Volvo XC60. Prolaznici koji su se tu zatekli našem reporteru su preneli da se čula snažna detonacija, pretpostavlja se da je reč o bombi.

Oko šest časova, u ovom delu grada, saobraćaj je bio zaustavljen u oba smera. Žena koja živi u blizini nesreće, našem reporteru rekla je da je jutros oko 5 sati probudila snažna detonacija.

foto: Google street view

U trenutku eksplozije nikog nije bilo u automobilu, a ni u njegovoj blizini. Stručnjaci procenjuju da bi čovek bio mrtav da je bio u vozilu u trenutku detonacije. Vlasnica automobila je žena koja nema kriminalni dosije, ali kako saznajemo njen suprug ima kriminalni dosije.

On je pre izvesnog vremena je u jednoj od zemlja EU bio uhapšen, kako saznajemo, jer je navodno učestvovao u ubistvu. Međutim, nakon izvesnog vremena koje je proveo u zatvoru u toj zemlji, kako saznajemo, je pušten na slobodu, jer se pokazalo da ipak da nije učestvovao u ubistvu za koji je bio optužen.

Muškarac je bio na mestu nesreće dok su forenzičari bili na terenu. Kako kaže, ne zna ko bi mogao da postavi bombu na automobil. U trenutku eksplozije on je spavao kod kuće. Kako kažu stanari detonacija je bila jako snažna, a podsetila ih je na sličan slučaj u avgustu, kada je takođe eksplodirao automobil. Tada je stradala devojka koja je državljanka Španije. Na sreću, preživela je. Devojka je tada bila u automobilu sa muškarcem koji je zapravo bio meta.

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.