UŽASNI SNIMAK NESREĆE IZ RESAVSKE: Ovo je trenutak u kom je tramvaj izleteo iz šina i UBIO PEŠAKA (VIDEO)
Snimljen je trenutak nesreće!, Foto: Printscreen/Youtube

strava i užas

UŽASNI SNIMAK NESREĆE IZ RESAVSKE: Ovo je trenutak u kom je tramvaj izleteo iz šina i UBIO PEŠAKA (VIDEO)

Slaviša je kobnog jutra krenuo na posao

Objavljeno:

Pojavio se snimak nezapamćene nesreće koja se dogodila u ponedeljak oko 8 sati na uglu Resavske i Krunske ulice u Beogradu.

Do nesreće je došlo kada je automobil "dačija logan", najverovatnije, prošao kroz crveno svetlo i udario u prednji deo tramvaja. Tramvaj broj 12 je i od siline udarca izleteo iz šina i udario nesrećnog pešaka. On je od jačine udarca i posledica povreda koje je zadobio preminuo na licu mesta posle nekoliko minuta.

Naime, i na snimku se vidi automobil "dačija logan", kojim je upravljao muškarac D. M. (49), koji prolazi na crveno svetlo. Na snimku se vidi pešak koji ide ka uglu smrti, kao i trenutak kad auto udara u prednji deo tramvaja. Od siline udarca tramvaj je izleteo iz šina, pa udario u drvo, a zatim u pešaka.

Snimak možete pogledati ovde:

Pešak koji je poginuo je Slaviša Tešić (42) iz Doboja. Nesrećni čovek je u trenutku nesreće razgovarao je telefonom sa svojom suprugom Nafijom.

Rođaci nastradalog Tešića ispričali su da je Slaviša kobnog jutra krenuo na posao.

- Svakog jutra je pre posla zvao suprugu, koja živi u Doboju. I prekjuče je bilo tako. Pričali su najnormalnije, a veza se odjednom prekinula. Nafija je pomislila da mu se ispraznila baterija ili da je pukla veza. Ni na kraj pameti joj nije palo da je Slavišu baš u tom trenutku udario tramvaj i da je to njihov poslednji razgovor - rekli su rođaci.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.