UŽAS U NOVOM SADU: U automobilu pronađen UPUCAN mladić
Za sada je nepoznato gde je 32-godišnjak ranjen i ko mu je naneo prostrelnu ranu desne potkolenice, Foto: Facebook printscreen

užas!

UŽAS U NOVOM SADU: U automobilu pronađen UPUCAN mladić

Mladić D. S. (32), pronađen je u utorak veče oko 20 časova sa teškom povredom nanetom vatrenim oružjem

Objavljeno: 22:17h

Po prvim nezvaničnim saznanjima, D.S. je iako teško ranjen, vozio automobil, a kada je stigao do Rumenačke ulice u Novom Sadu, više nije mogao, te se zaustavio.

Mladić D. S. (32), pronađen je u utorak veče oko 20 časova sa teškom povredom nanetom vatrenim oružjem. On je pronađen u automobilu u Rumenačkoj ulici u blizini Mesne industrije “Matijević”, i kolima hitne pomoći je prevežen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

U ovoj zdravstvenoj ustanovi za "Novosti" je potvrđeno da je primljen 32-godišnji muškarac sa sa teškom prostrelnom ranom desne potkolenice. Pacijentu je, kako dodaju, urađena kompletna dijagnostika, i biće operisan. Povređeni trenutno nije životno ugrožen.

Po prvim nezvaničnim saznanjima, D.S. je iako teško ranjen, vozio automobil, a kada je stigao do Rumenačke ulice, više nije mogao, te se zaustavio. Navodno je sam pozvao hitnu pomoć, a medicinska ekipa ga je posle zbrinjavanja prevezla u Urgentni centar.

Za sada je nepoznato gde je 32-godišnjak ranjen i ko mu je naneo prostrelnu ranu desne potkolenice.

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.