PO POTERNICAMA BEOGRADA I UNMIK - a: Uhapšeno više osoba zbog raznih krivičnih dela!
Ilustracija, Foto: VLADA ŠPORČIĆ

hapšenje

PO POTERNICAMA BEOGRADA I UNMIK - a: Uhapšeno više osoba zbog raznih krivičnih dela!

Crnogorska policija uhapsila je tri osobe po međunarodnim poternicama Interpola Beograd i Interpola UNMIK, a u Srbiji je uhapšen Baranin, po poternici podgoričkog Interpola, saopšteno iz Uprave policije Crne Gore

Objavljeno: 18:53h

Na graničnom prelazu Kula, na izlazu iz Crne Gore, uhapšen je Genc Breznica (59) iz Srbije, na osnovu međunarodne potjernice koju je raspisao beogradski Interpol.

"Breznica je potraživan radi izdržavanja zatvora od četiri godine i devet meseci, na koji je osuđen presudom Višeg suda u Vranju zbog krivičnog dela nezakonita proizvodnja, posedovanje i distribucija narkotika", navodi se u saopštenju.

Ulcinjska policija uhapsila je Suada Arifovića (50) iz Srbije, po međunarodnoj poternici koju je raspisao beogradski Interpol, radi izdržavanja kazne zatvora od godinu dana, zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Po međunarodnoj poternici Interpola UNMIK, na graničnom prelazu Aerodrom Podgorica, crnogorska policija je uhapsila Džavita Berišu (42) sa Kosova.

Pojašnjeno je da se Beriša potraživao radi izdržavanja zatvora od tri godine i šest meseci zbog krivičnog dela razbojništvo, počinjenog na Kosovu.

U Srbiji je, po međunarodnoj potjernici Interpola Podgorica, uhapšen Darko Ulić (31) iz Bara koji se potraživao radi izdržavanja kazne zatvora od godinu dana zbog krivičnog dela prevara.

(Espreso.co.rs / Srna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.