DRAMA U LOZNICI: Posle svađe sa suprugom izvukao pištolj, pa pokušao da se ubije!
Policija će da utvrdi da li je imao dozvolu za oružje ili ga je, kojim slučajem, ilegalno posedovao, Foto: Stefan Jokić

svađa

DRAMA U LOZNICI: Posle svađe sa suprugom izvukao pištolj, pa pokušao da se ubije!

Policija će da utvrdi da li je imao dozvolu za oružje ili ga je, kojim slučajem, ilegalno posedovao..

Objavljeno:

Četrdesetogodišnji G. M. iz okoline Loznice primljen je, u ponedeljak pre podne, u Urgentni centar Opšte bolnice u Loznici sa prostrelnom ranom abdomena.

U bolnicu je, kako nam je rekla Dragana Vasiljević, portparolka te ustanove, "primljen u stabilnom stanju". Ubrzo, posle prijema, počela je operacija i borba lekara za njegov život.

G. M. je imao raspravu sa suprugom, posle koje je, iz vatrenog oružja, najverovatnije, iz pištolja, pucao sebi u stomak. Imao je snage, nakon toga, da izađe u dvorište i da kaže:"Ljudi, upucao sam se, vodite me u bolnicu!"

Komšije i rodbina brzo su reagovali i ubrzo je zbrinut u Urgentnom centru. Nezvanično saznajemo da je, više puta, imao razmirice sa suprugom, ali nije bilo nagoveštaja da će, u bilo kom smislu, da upotrebi oružje.

Policija će da utvrdi da li je imao dozvolu za oružje ili ga je, kojim slučajem, ilegalno posedovao. Takođe, biće ustanovljeni i drugi detalji tog događaja.

Poznanici povređenog Lozničanina kažu da je uvek bio vredan i dobar čovek, već duže vremena radi u firmi kao fizički radnik i ne bira posao, ali mu je "očigledno puklo u glavi, pa je digao ruku na sebe" - navode oni.

(Espreso.co.rs / Novosti)

.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.