PRONAŠLI SMO GA S DRUGE STRANE ULICE I OPKOLILI: Ispovest vlasnika PEKARE ispred koje je uhapšen MANIJAK IZ PREVOZA
Manijak iz tramvaja, Foto: Printscreen/facebook, Espreso.co.rs

EKSKLUZIVNO

PRONAŠLI SMO GA S DRUGE STRANE ULICE I OPKOLILI: Ispovest vlasnika PEKARE ispred koje je uhapšen MANIJAK IZ PREVOZA

I.M. se tokom čitavog dana šetao tuda, divljao je i vikao na obližnjoj autobuskoj stanici na kojoj je polomio stakla, a koja se nalazi ispred pekare

Objavljeno: 15:54h
Milica Božinović

Seksualni manijak I.M. (1981) koji je u napastvovao petnaestogodišnju devojčicu u tramvaju, uhapšen je sinoć nakon što je ušao u pekaru "Kod Buraza" koja se nalazi na Zrenjeninskom putu, u Krnjači i bukvalno oteo burek nakon što je otišao iza pulta.

Kako saznaje Espreso, manijak je u pekaru ušao u 22:42, tražio burek, odnosno pitao radnicu: "Hoćes ti da zoveš policiju ako ja uzmem burek?".

foto: Stefan Kojić

Žena je rekla da će zvati vlasnike da oni to reše, nakon čega je on ušao iza pulta, uzeo burek i stavio ga u kesu, što se vidi na snimku sa sigurnosnih kamera.

Radnica je nakon toga pozvala vlasnike pekare "Kod buraza", koji su najpre vratili snimak i kad su videli lice osobe koja je ugrozila njihovu zaposlenu, počela je potraga.

Našli su ga ispred prodavnice koja se nalazi prekoputa pekare, s druge strane ulice, nakon čega su ga opkolili i pozvali policiju.

Mesto na kome su pronašli manijaka
Mesto na kome su pronašli manijaka foto: Stefan Kojić

Vlasnici pekare rekli su za portal Espreso.co.rs da su policajci odlično obavili svoj posao, te da, iako je privedeni pokušao da se otrgne, pripadnici MUP su ga savladali odmah. Od policije su zatim čuli da je to muškarac koji je napastvovao devojčicu u tramvaju.

- Odreagovao sam kao što bi i svaki drugi normalan čovek. Doveo je u opasnost moju zaposlenu, koja me je odmah kontaktirala. Kada sam čuo šta je uradio devojčici u tramvaju, zgrozio sam se. To je slika društva u kom živimo - rekao je vlasnik pekare za Espreso.

Inače, kako kažu radnice pekare, on se poslednjih nekoliko dana kretao u blizini pekare, te da pretpostavljaju da živi negde u blizini. Prethodno veče je takođe bio u ovoj pekari da kupi burek.

foto: Stefan Kojić

One dodaju da se tokom čitavog dana šetao tuda, divljao je i vikao na obližnjoj autobuskoj stanici na kojoj je polomio stakla, a koja se nalazi ispred pekare.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.