MONSTRUM IZ SRBIJE DOBIO 20 GODINA: Ubio čoveka, pa ga MRTVOG SILOVAO!
Monstruozan zločin se dogodio u kući nesrećnog Jona u Beloj Crkvi, a Novakov je tada imao čak 4,5 promila alkohola u krvi, Foto: Privatna arhiva

bizarno

MONSTRUM IZ SRBIJE DOBIO 20 GODINA: Ubio čoveka, pa ga MRTVOG SILOVAO!

Pošto Ivan nije uspeo da zadovolji svoj bolesni seksualni nagon sa Dragicom, seksualno je napastvovao mrtvog Mezimku

Objavljeno:

Ivan Novakov (39) iz Banatskog Brestovca osuđen je u Apelacionom sudu u Beogradu na 20 godina robije jer je 5. oktobra 2017. nožem ubio Jona Mezimku Muju (54) u Beloj Crkvi, a potom ga mrtvog silovao!

Monstruozan zločin se dogodio u kući nesrećnog Jona u Beloj Crkvi, a Novakov je tada imao čak 4,5 promila alkohola u krvi!

- Jon je u kući sedeo sa prijateljicom Dragicom Jovanović, kad je Ivan došao kod njega i zatražio mu cigarete. Mezimku je pokušao da ga otera, ali je ovaj potegao nož i izmasakrirao ga, a zatim se ustremio na Dragicu. Pretukao ju je pesnicama, isekao nožem po rukama, a onda ju je odvukao u drugi deo dvorišta i naredio joj da se skine i da ga sačeka. Zatim se vratio u kuću po cigarete, što je Dragica iskoristila i pobegla - ispričao je tada izvor iz istrage i dodao:

- Pošto Ivan nije uspeo da zadovolji svoj bolesni seksualni nagon sa Dragicom, seksualno je napastvovao mrtvog Mezimkua. Kad je završio sa iživljavanjem, otišao je u kafanu, gde je nešto kasnije i uhapšen. Pregledom Jonovog tela, pored užasnih povreda od noža po celom telu, uočene su i povrede na anusu od silovanja.

Dvorište kuće gde je ubijen  Jon Mezimk Muja
Dvorište kuće gde je ubijen Jon Mezimk Muja foto: Zorana Jevtić

Inače, Novakov je pola života proveo na robiji zbog silovanja i krađa. Odslužio je kaznu zbog silovanja starice u selu Pločica, a po izlasku iz zatvora doselio se u Belu Crkvu, kod sestre Silvane Novakov. Samo dve nedelje pre nego što je ubio Mezimkua, pretukao je svoju sestru i pokušao da siluje njenu trudnu ćerku!

Silvana je posle Jonovog ubistva ispričala medijima da je Ivan ranije silovao jednu svoju rođaku, koja mu je kasnije rodila dete, i da je seksualno zlostavljao čak i svog sedmogodišnjeg sestrića!

1 / 2 Foto: Zorana Jevtić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.