Komična potera u Nišu! Mortus pijan ukrao kamion pun mleka, pa se prevrnuo u jarak! (FOTO)

Mislio je da je pivo?

Komična potera u Nišu! Mortus pijan ukrao kamion pun mleka, pa se prevrnuo u jarak! (FOTO)

Dvadesetčetvorogodišnjak je iskoristio trenutak nepažnje radnika mlekare, i sa benzinske pumpe ukrao kamion, a potom je sleteo u jarak i potpuno uništio vozilo
Objavljeno: 20:07h

Vozač mlekare je u subotu rano ujutro, nešto pre četiri sata, vozeći već predviđenom maršrutom stao da natoči gorivo na pumpi koja se nalazi na magistralnom putu Niš - Zaječar. Dok je plaćao, lopov je iskoristio priliku jer je primetio da su ključevi ostali u bravi i pokrenuo kamion. Uzbuna: Bolji ste za volanom pijani nego trezni!? Groblja su prepuna baš takvih! (VIDEO) - Prodavac na pumpi mi je skrenuo pažnju da mi se vozilo kreće pa sam pozvao policiju, posle čega smo svi krenuli za lopovom - kaže Ivan Todorović, vozač kamiona.

Da li zbog toga što je imao 1,87 promila alkohola u krvi, koliko je policija alkotestiranjem "maleroznog" kradljivca utvrdila kasnije, ili zbog panike od policijske potere, posle samo nekoliko kilometara, na ulazu u selu Matejevac kradljivac je kamionom sleteo s puta, prevrnuo se i skoro uništio vozilo. Radnici mlekare ističu da je šteta velika, jer samo kamion vredi oko 15.000 evra, a u njemu je u trenutku udesa bilo oko 4 tone robe. Foto: Južne vesti (Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.