Bivši direktor Resavice i funkcioner SNS-a osuđen zbog primanja mita! (FOTO)

Kriv je!

Bivši direktor Resavice i funkcioner SNS-a osuđen zbog primanja mita! (FOTO)

Vladan Milošević, bivši direktor javnog preduzeća za eksploataciju uglja "Resavica" i funkcioner SNS-a, osuđen je pred beogradskim Specijalnim sudom na četiri godine zatvora zbog primanja mita u iznosu od 4,1 milion dinara
Objavljeno: 20:49h
Osim Vladana Miloševića, na dve godine zatvora osuđen je i Vojkan Janković, bivši komercijalni direktor „Resavice“, koji je prema nalazima suda primio mito od 1,27 miliona dinara. Tajni snimak potresa Srbiju: Paori snimili kako povernik SNS u Somboru sklapa dilove! (VIDEO)
Zabranjeno im je i da, nakon izlaska iz zatvora, četiri godine budu na funkciji koja podrazumeva raspolaganje državnom imovinom. optužnici
rudnika
Milošević je tražio 300 dinara za svaku tonu uglja koju je rudnik isporučio Milošević je primio mito u novcu i građevinskom materijalu u iznosu od 4,1 milion dinara i obećanje mita vredno 200.000 dinara.
Tokom suđenja, predočeni su snimci sastanaka i prisluškivanih telefonskih razgovora kao dokaz Tužilaštva za organizovani kriminal da je Milošević uzimao mito. „da se dovede neko ko neće da radi zakonito“ nema nikakve veze sa njegovom funkcijom komercijalnog direktora.
Osobe koje su Miloševiću i Jankoviću davale mito osuđene su prošle godine. Krik

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.