MRZIM TE, G**** MATORO: Biljana se svađala sa mužem oko NOVCA, a on je zgrabio nož i ZAKLAO JE zbog jedne rečenice!
Foto: Facebook / Siniša Radovančev

nove tvrdnje!

MRZIM TE, G**** MATORO: Biljana se svađala sa mužem oko NOVCA, a on je zgrabio nož i ZAKLAO JE zbog jedne rečenice!

Ćutao 10 meseci o ubistvu žene, počinjenom na njen 30. rođendan, pa konačno smogao snage da otkrije istinu!

Objavljeno: 11:37h

Siniša Radovančev (50) iz Ilandže kod Pančeva, koji je 21. novembra 2017. jednim ubodom nožem u grudi ubio svoju nevenčanu suprugu Biljanu Mijatović (30), danas će u Višem sudu u Pančevu prvi put govoriti o tom zločinu.

Njemu je na prethodnom pretresu pozlilo, zbog čega su njegovi branioci Miroslav Todorović Šera i Jelena Zakonović tražili odlaganje, kako bi se pripremio za svedočenje.

Stravičan zločin odigrao se u iznajmljenom stanu u Pančevu na Aranđelovdan, dok je Biljana Mijatović proslavljala 30. rođendan. Ubistvu je prethodila burna svađa supružnika oko novca, posle čega je Siniša zgrabio nož i zario ga Biljani u srce.

On je, navodno, bio pijan, a posle zločina je pozvao policiju, mirno izašao ispred zgrade i sačekao patrolu, koja mu je stavila lisice na ruke. Biljanina ćerka (12) iz prvog braka prisustvovala je svađi koja je izbila uoči brutalnog zločina, a posle tragedije je iznela svoju sestru, staru svega 20 dana, koju je njena majka Biljana dobila sa Sinišom.

Kobna svađa je izbila posle rođendanskog ručka, a ubistvo se dogodilo oko pola sata kasnije.

- Biljana je optuživala muža da sav novac sa privatne farme krava daje svom sinu iz prvog braka i snaji. Napadala ga je govoreći mu „da je pi*ka”. Dok je sedeo na stolici, rukama ga je uhvatila oko vrata i grebala ga noktima. Pljunula ga je u lice i rekla: „Pi*ko, ja se tebe ne bojim!”, a on joj je uzvratio da se skloni od njega da je ne bi ubio. Tada je njena ćerka iz prvog braka ušla u kuhinju i pitala: „Koga ćeš ti da ubiješ?”, na šta joj je on uzvratio da ide da čuva sestru. Kada je devojčica izašla i zatvorila vrata, Biljani je rekao: „Idi uzmi ono dete, je*ale te pare više!” Dok su stajali na sredini kuhinje, ona je ponovo nasrnula na njega, govoreći mu: „Pi*ko jedna nesposobna! Ni dete nije tvoje, go*no matoro, mrzim te, ne mogu očima da te vidim!”, posle čega je Siniša zgrabio nož - navodi izvor upoznat sa slučajem.

Siniša je neposredno posle hapšenja tvrdio da mu je tokom žučne svađe sa ženom pao mrak na oči i da nije mogao da premota film i da se seti da li je i kako je uzeo nož. Prvo čega se seća posle njenih uvreda, kako je tvrdio, bili su policajci koji su mu stavili lisice i hladan vazduh koji ga je zapahnuo. Rekao je da se ne seća da je zvao policiju i rekao im da je zaklao Biljanu, već da je od njih saznao da je Biljana usmrćena.

Siniša Radovančev i Biljana Mijatović
Siniša Radovančev i Biljana Mijatović foto: Facebook / Siniša Radovančev

Žena mu polomila laptop i menjač

Siniša Radovančev je od septembra 2017. izdržavao kaznu od osam meseci kućnog pritvora zbog nanošenja teških telesnih povreda u opštoj tuči iz 2006. godine. Biljana je tada bila trudna, a porodila se 22. oktobra 2017. godine, svega mesec dana pre svoje smrti. Kako saznajemo, Siniša je u to vreme Biljanu prijavljivao policiji zbog toga što mu je izgrebala auto i polomila laptop i menjač automobila.

- Biljana ga je i fizički napadala, ali to nije hteo da prijavi da je ne bi odvojili od dece. Tada je, navodno, pretukla svoju ćerku iz prvog braka zbog ocena i pretila joj da će je poslati u dom - navodi izvor.

Siniša je Biljanu upoznao pre četiri godine, dok je radila kao konobarica. Ubrzo se razveo i počeo da živi sa njom. Na početku veze mu je ispričala da je imala teško detinjstvo, da je otac zlostavljao celu porodicu, a nju i brata izbacivao iz kuće. Zbog toga je prema njoj bio popustljiv i vraćao joj se uprkos čestim svađama.

- Kupovao joj je brendiranu garderobu, skupe telefone, plaćao joj kozmetičke tretmane i ispunjavao joj gotovo sve želje. Izdržavao joj je i ćerku, pošto je sa bivšim mužem vodila rat oko alimentacije. Posle jedne čarke Biljana ga je udarila i polomila mu zub, zbog čega je morao da ga izvadi. Kada je videla šta je uradila, i ona se uplašila. Molila je Sinišu da joj oprosti i on joj se vratio. U tim situacijama je i on znao da plane. Govorio bi joj: „Skloni se, budalo, udariću te, ubiću te jednim udarcem!” Često je odlazio iz kuće samo da ga ne bi isprovocirala i da ne bi napravio neko zlo, ali se to na kraju ipak dogodilo - tvrdi Sinišin rođak.

Brat hoće da usvoji polusestru

Obe devojčice, Biljanina ćerka iz prvog braka i beba koju je dobila sa Sinišom, smeštene su u hraniteljsku porodicu posle zločina.

- Sinišin sin iz prvog braka je podneo zahtev da usvoji bebu, koja je imala nepunih mesec dana kada joj je majka ubijena. On govori:

„To je moja sestra, hoću da je gajim!” Ima sve uslove, a njegova žena i dve ćerke su takođe saglasne, ali njegov zahtev još nije uzet u razmatranje - kaže izvor.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.