NOĆ KADA ZEMUN NIJE SPAVAO: Mladić (33) pretio da će dići zgradu u vazduh, na kraju se predao policiji! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

OKONČANA DRAMA

NOĆ KADA ZEMUN NIJE SPAVAO: Mladić (33) pretio da će dići zgradu u vazduh, na kraju se predao policiji! (FOTO)

Jedan broj policijskih službenika nalazio se tokom drame se ispred višespratnice, dok je drugi deo nešto posle 23.30 ušao u stambeni objekat

Objavljeno: 07:24h

Prava drama odigrala se večeras u Crnogorskoj ulici broj 6 u Zemunu, gde je Aleksandar S. (33.) posle svađe sa roditeljima pretio da će dići trospratnu stambenu zgradu u vazduh.

Posle intervencije policije i pregovarača, Aleksandar je prebačen u Kliniku za psihijatrijske bolesti Dr. Laza Lazarević. Ceo događaj se, na sreću, završio bez žrtava.

Prema nezvaničnim informacijama, Aleksandar je posle svađe je pretio da će ubiti oca Dušana, devojku i sebe, a moguće da je u trenucima kada je izbio sukob bio pod uticajem narkotika.

Prema nezvaničnim informacijama, radi se o psihičkom bolesniku. Do sukoba je došllo, kako Kurir nezvanično saznaje, kada je Aleksandar došao u tetkin stan, dok otac to nije želeo da mu dozvoli, jer je mislio da će da se drogira. Posle toga je Aleksandar izbacio oca.

Na mestu događaja su bili i vatrogasci, ali je njihovo vozilo ubrzo otišlo.

Jedan broj policijskih službenika nalazio se tokom drame se ispred višespratnice, dok je drugi deo nešto posle 23.30 ušao u stambeni objekat.

Zgrada u Crnogorskoj ulici
Zgrada u Crnogorskoj ulici foto: Damir Dervišagić

Drama je počela pre nekoliko sati kada se Aleksandar posvađao sa roditeljima i maltretirao ih. Nakon toga počeo je da preti da će se razneti plinskom bocom.

Kako je zgrada mala, sa svega 5-6 stanova, policajci su je opkolili kako bi ga sprečili da sprovede do kraja svoj naum.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.