OBRT: Žena (70) OSUMNJIČENA za ubistvo investitora u Bulevaru! Pucala mu u glavu i stomak nasred ulice zbog SPORA OKO PLACA (FOTO) (VIDEO)
Foto: Kurir.rs

UŽAS U CENTRU GRADA

OBRT: Žena (70) OSUMNJIČENA za ubistvo investitora u Bulevaru! Pucala mu u glavu i stomak nasred ulice zbog SPORA OKO PLACA (FOTO) (VIDEO)

Policija je već pregledala snimke sa nadzornih kamera postavljenih u ulici, pomoću kojih će se videti šta se zaista dogodilo

Objavljeno:

Telo muškarca Z. T. (59) pronađeno je jutros nešto pre 8 časova u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 356, a prema prvim i nezvaničnim informacijama osumnjičena je žena S.S. (70), s kojom je bio usudskom sporu zbog placa.

Ona je u njega navodno pucala iz pištolja nasred ulice. Ispalila je u njega tri hica, a dva su ga pogodila, jedan u stomak, drugi u glavu, nakon toga se vratila u svoju kuću, gde je policija pretresom i pronašla pištolj, nezvanično saznaje Kurir.

Ubistvo u Bulevaru Kralja Aleksandra
Ubistvo u Bulevaru Kralja Aleksandra foto: Kurir.rs

Policija je već pregledala snimke sa nadzornih kamera postavljenih u ulici, pomoću kojih će se videti šta se zaista dogodilo. Osumnjičena će biti podvrgnuta testu parafinskom rukavicom.

Kako Kurir nezvanično saznaje, ona živi u kući sa sinom, koji je advokat i koji je navodno spavao u vreme kada se pucnjava dogodila. Osumnjičena je udovica već 20 godina, a i pokojni muž bio je advokat.

Podsetimo, ekipa Hitne pomoći je, kako je navedeno, u 07.57 sati, konstatovala smrt muške osobe Z. T. Ubistvo se desilo ispred auto-perionice, a kako Kurir nezvanično saznaje do pucnjave je došlo nakon svađe oko spora zbog imovine.

Ispred perionce se nalazi mlađa ženska osoba koja je u emotivnom rastrojstvu, policija je teši. U pitanju je ćerka ubijenog koja je za Kurir izjavila da nema snage trenutno da komentariše.

Rođaka ubijenog
Rođaka ubijenog foto: Kurir.rs

Policija kaže da je ubijen stariji čovek, koji je navodno bio investitor.

Na mestu nesreće se pojavila i rođaka ubijenog koja je u očajanju uzvikivala "Šta nas snađe, Bože pomozi".

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.