PROGOVORIO ADVOKAT SARE VIDAK: Najnoviji detalji slučaja koji potresa Srbiju, NEĆE VAM SE DOPASTI!
Foto: Facebook

strašno

PROGOVORIO ADVOKAT SARE VIDAK: Najnoviji detalji slučaja koji potresa Srbiju, NEĆE VAM SE DOPASTI!

Suđenje je zakazano za 31. avgust

Objavljeno:

Srpska državljanka Sara Vidak (20) već jedanaest dana nevina boravi u zatvoru u Spužu u Crnoj Gori zbog navodnog napada na sudiju Prekršajnog suda u Kotoru Jelenu Stanišić.

Ona je optužena da je 14. avgusta oko podneva u prostorijama Suda za prekršaje u Kotoru napala sudiju Stanišić, te da je sudija zadobila laku telesnu povredu.

Sudija tvrdi da je Vidak fizički napala nezadovoljna epilogom prekršajnog postupka protiv njenog momka Stevana Prpe. Vidak i njena porodica, međutim, tvrde da to nije tačno, već da je sudija ta koja je bila neprijatna prema njoj i prva je napala.

Suđenje je zakazano za 31. avgust, a Advokat Sare Vidak, Srđan Lješković, rekao je da o odbrani u ovom trenutku ne može da govori i da Sara nije potpisala zapisnik kod nadležnog tužioca.

- Na žalost o odbrani ne mogu u ovom trenutku nista reći. Sara se oseća dobro koliko to dozvoljavaju uslovi u kojima boravi. Na žalost Sara nije potpisala zapisnik kod nadležnog tuzioca što će i objasniti razloge pred sudom - rekao je advokat.

(Espreso.co.rs / Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.