DARKU KOSTIĆU UKINUT PRITVOR! Kreator na slobodi čeka suđenje
Foto: Vladimir Sporčić

kakav preokret!

DARKU KOSTIĆU UKINUT PRITVOR! Kreator na slobodi čeka suđenje

Iako je tužilaštvo tražilo od suda i da Kostiću produži pritvor, sud taj predlog nije usvojio

Objavljeno: 17:02h

Kretoru Darku Kostiću koji je optužen zbog polnog uznemiravanja i nedozvoljenog držanje opojne droge, ukinut je pritvor.

On će danas izaći na slobodu, gde će čekati početak suđenja.

Treći osnovni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor modnom kreatoru Darku Kostiću i on će u toku popodneva biti pušten iz Okružnog zatvora u Beogradu da se daljem toku krivičnog postupka brani sa slobode.

Kostić je u pritvoru bio nešto više od mesec i po dana, jer je 22. juna bio uhpašen po prijavi maloletnika L.J. (15) za polno uznemiravanje.

Pritvor mu je ukinut jer je danas okončana istraga protiv Kostića ispitivanjem poslednjeg svedoka - pomenutog maloletnika, a pritvor mu je bio određen upravo da ne bi uticao na svedoke.

Nakon okončanja istrage, Treće osnovno tužilaštvo je sudu podnelo optužni predlog kojim Kostića tereti za polno uznemiravanje maloletnog L. J. (15), ali i još jednog punoletnog mladića B.Š. (22).

Iako je tužilaštvo tražilo od suda i da Kostiću produži pritvor, sud taj predlog nije usvojio.

Kako Kurir saznaje, u tužilaštvu je danas saslušan poslednji svedok u istrazi protiv njega, petnaestogodišnji L. J., učesnik "Grandove" emisije "Neki novi klinci" kog je Kostić, kako se sumnja, seksualno uznemiravao u njegovom stanu na Novom Beogradu.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.