ZNA SE ŠTA GA ČEKA! Oglasili se advokati Darka Kostića, traži se i produženje pritvora za kreatora!
Foto: Damir Dervišagić

postupak pri kraju

ZNA SE ŠTA GA ČEKA! Oglasili se advokati Darka Kostića, traži se i produženje pritvora za kreatora!

Sve tri verzije su međusobno kontradiktorne

Objavljeno: 15:53h

L. J. (15) saslušan je danas u Trećem osnovnom javnom tužilastvu u Beogradu povodom optužbi o seksualnom napastvovanju kojem ga je izložio Darko Kostić, poznati modni kreator, koji je uhapšen krajem juna zbog ovog navodnog napada.

Jedan od Kostićevih advokata Jovana Ralević potvrdila je za Alo! da je i poslednji svedok saslušan.

- Danas je ispitan poslednji svedok koji izneo tri različite verzije događaja, koji se navodno odigrao između njega i Darka Kostića. Sve tri verzije su

međusobno kontradiktorne, a još bitnije sve su u potpunosti suprotne sa onim sto je taj svedok izjavio u policiji - izjavila je Ralević za Alo!.

Ona je dodala da je ovo ujedno bio i poslednji svedok koga je Tužilaštvo ispitivalo i da očekuju da će Kostiću pritvor biti ukinut u najkraćem mogućem roku.

- Pokazalo se da su navodni svedoci bili željni slave i da ne postoji ni jedan dokaz na osnovu koga bi se nastavio krivični postupak protiv Darka Kostića. Očigledno je Darko bio povod da se skrene pažnja sa bitnih stvari u zemlji, stoga apelujem na medije i javnost ne sude bez dokaza - rekla je Ralević za Alo!

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu podnelo je danas sudu optužni predlog protiv modnog kreatora Darka Kostića kojim ga tereti za polno uznemiravanje maloletnika L. J. (15) koji ga je i prijavio za to krivično delo, ali i još jednog punoletnog mladića B. Š. (22).

Tužilaštvo je takođe zatražilo da se Kostiću produži pritvor, a njegova odbrana da mu se ukine. Optužnim predlogom tužilaštva Kostić se tereti da je izvršio dva krivična dela polno uznemiravanje i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Podsetimo, Kostić je uhapšen 22. juna nakon izjave maloletnika L.J. (15) da je modni kreator pokušao da ga na silu uvuče u svoj stan na Novom Beogradu.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.