PRONAĐENO TELO KUPAČA! Mladić (23) bio na kupalištu s društvom, skočio u vodu I VIŠE SE NIJE POJAVIO
Foto: Beta

užas!

PRONAĐENO TELO KUPAČA! Mladić (23) bio na kupalištu s društvom, skočio u vodu I VIŠE SE NIJE POJAVIO

Nesreća se dogodila na javnom kupalištu u Mušvetama

Objavljeno:

Ronioci Žandarmerije pronašli su telo mladića (23) koji je nestao noćas na kupalištu Mušvete kod Čajetine.

Mladić je nestao noćas, a svi napori spasilaca i vatrogasaca, mladićevih drugara, da ga nađu tokom noći nisu dali rezultata.

Po prvim nezvaničnim informacijama, na kupalištu koje je letos zbog loših vremenskih uslova zatvoreno, sinoć je bila grupa od sedam - osam momaka koji su se družili, navodno i kupali, a mladić koji je nestao u jednom trenutku skočio je u vodu koja je na tom mestu duboka oko 2,5 metra i nije se pojavio na površini.

Svi napori, pokušaji njegovih drugara da ga nađu i po pomrčini izvuku na površinu nisu dali rezultata, pa su oni ubrzo pozvali policiju, stigla je patrola, ubrzo su na mesto stigli i vatrogasci spasioci, ali ni oni nisu mogli da nađu nestalog mladića...

Nesreća se dogodila na javnom kupalištu u Mušvetama koje je, kako nezvanično saznajemo, u vlasništvu Mesne zajednice Čajetina. Sinoć je, po ovim informacijama, ulazna rampa na kupalištu kao i obično bila spuštena, svetla pogašena, na kupalištu mrak. Grupa mladića i devojaka na kupalište je mogla da uđe ili preko spuštene rampe ili preko ograde od pletene žice visoke 1,2 metara.

Kupalište letos zbog velikog dotoka vode i nemogućnosti da se bazen očisti nije radilo ni jednog dana, a kako saznajemo nije bio potpisan ni ugovor o zakupu za ovo leto.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.