Sve resurse usmeriti na rasvetljenje ubistva Dragoslava Ognjanovića! ADVOKATI UJEDINJENI ISPRED VIŠEG SUDA (FOTO)
Foto: Vladimir Šporčić

odmah reagovali!

Sve resurse usmeriti na rasvetljenje ubistva Dragoslava Ognjanovića! ADVOKATI UJEDINJENI ISPRED VIŠEG SUDA (FOTO)

Predstavnici advokatskih komora ranije su naveli da sa skupa žele da pošalju jasnu poruku organima

Objavljeno:

Ispred Višeg suda u Beogradu danas posle 14 časova advokati su započeli protestni skup povodom ubistva beogradskog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića.

Predstavnici advokatskih komora ranije su naveli da sa skupa žele da pošalju jasnu poruku organima da se u prvim danima nakon zločina svi resursi moraju staviti u pogon i učiniti sve kako bi se počinioci brzo pronašli.

Oni traže i formiranje posebnog tima za istragu ubistava njihovih kolega, kao i da se usmere svi resursi da bi se što pre rešilo ubistvo advokata Dragoslava Miše Ognjanovića.

U Katanićevoj ulici gde su se učesnici protesta okupili saobraćaj nije u prekidu.

- Tražimo poseban istražni tim da ovaj slučaj ne ostane na tome, već da se bavimo time na sistemski način. Napad na advokata je suštinski napad na vršenje pravde. Ko to ne razume, ne razume kako pravosuđe funkcioniše - kazao je predsednik Advokatske komore Beograda Jugoslav Tintor.

On je rekao da se mora obezbediti da u okviru pravosuđa svi bezbedno mogu da rade svoj posao, dodajući da bezbednost između ostalog stvara brza reakcija organa na takve događaje.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.