PRE 4 GODINE JE OTEO, SILOVAO I ZVERSKI UBIO TIJANU JURIĆ! Njen ubica danas živi KAO CAR, mesar iz Surčina IGRA IGRICE, GLEDA TV...
Foto: Facebook

STRAŠNO!

PRE 4 GODINE JE OTEO, SILOVAO I ZVERSKI UBIO TIJANU JURIĆ! Njen ubica danas živi KAO CAR, mesar iz Surčina IGRA IGRICE, GLEDA TV...

Tragedija od koje se Srbija nikad nije oporavila

Objavljeno:

Danas se navršavaju četiri godine od kada je mesar Dragan Đurić iz Surčina, u julu 2014. godine u Bajmoku ubio Tijanu Jurić (15) i zbog tog monstruoznog zločina osuđen na 40 godina robije želi na slobodu.

U julu 2016. Tijanin otac, Igor Jurić rekao je da je potresen monstruoznim ubistvom male Anđeline Stevanović u selu Vratarnica kod Zaječara, kada je konstatovao da ubice dece u zatvoru žive bolje nego veliki broj ljudi u Srbiji. T

Monstrum iz Surčina je u noći između 25. i 26. jula 2014. godine oteo, silovao i ubio Tijanu. Kako je Alo! pisao Đurić se trenutno nalazi u zatvoru u Padinskoj Skeli, takozvanoj Novoj Skeli, gde služi kaznu od 40 godina.

Njegov život u zatvoru odvija se normalno, a u toku dana ima pravo na šetnju koja traje dva sata i redovno mu stižu i paketi od porodice. Kako mediji prenose, Đurić ima pravo na odlazak u zatvorsku ambulantu, a u slučaju teških zdravstvenih problema voze ga na VMA ili u Urgentni centar.

Ćelije u Novoj Skeli nisu otvorene i zatvorenici mogu da se sretnu samo u šetnji, ili tokom aktivnosti gde su uvek čuvari sa njima. Dnevno imaju tri obroka, a jedu u ćelijama.

Dvočasovna šetnja u toku dana, tv, korišćenje konzole sa igricama, obroci, teretana, paketi koje dobija dva puta mesečno, posete su nešto što mora da se ispuni po zakonu, i svi zatvorenici imaju isti tretman.

Sa njim je u ćeliji još jedan zatvorenik.

Dragana Đurića, kako se pisalo, posećuje samo majka, a prema poslednjim informacijama, on nije pokazao nikakvo kajanje za ovaj težak zločin koji je počinio. Pokušao je i da dokaže da nije kriv, odnosno, da pronađe advokata koji bi dokazao da mu je policija, prema njegovim rečima, iznudila i podmetnula priznanje.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.