Mladić NAPAO ekipu HITNE POMOĆI kada su prišli da mu ukažu pomoć! MEDICINSKOJ SESTRI JE POLOMIO PRST, PA JE NASRNUO NA DOKTORE (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

Strasno!

Mladić NAPAO ekipu HITNE POMOĆI kada su prišli da mu ukažu pomoć! MEDICINSKOJ SESTRI JE POLOMIO PRST, PA JE NASRNUO NA DOKTORE (FOTO)

Mladić iz Prokuplja, koji je pronađen onescešćen na kolovozu napao je ekipu Hitne pomoći kada su prišli da mu ukažu pomoć

Objavljeno:

Mladić je medicinskoj sestri polimio prst, njoj i doktoru je naneo lakše telesne povrede. Na kraju su svi završili na Odeljenju urgentne medicine prokupačke Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić"

Kako je potvrdila portparol Doma zdravlja u Prokuplju Violeta Mirković, Hitna služba je u subotu 21. jula dobila poziv oko 19.30 časova da u Ulici Veljka Vlahovića leži mladić.

Odmah su izašli na teren i mladiću pružili pomoć. Kako je bio u stanju konfuzije, ubacili su ga u vozilo da bi ga prevezli do bolnice.

Čim su ušli u vozilo, on je počao da udara sve što je mogao. Tada je nasrnuo i na doktora i medicinsku sestru. Odmah je pozvana i policija koja je uspela da savlada mladića - kazala je Mirković za "Prokuplje na dlanu".

Ona dodaje da je mladić u početku delovao mirno, a kada su počeli da mu ukazuju pomoć nasrnuo je na ekipu Hitne pomoći.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.