Zoranu Marjanoviću produžen pritvor!
Foto: Dragan Kadić

Preokret u slučaju krsmanović

Zoranu Marjanoviću produžen pritvor!

Marjanović se u pritvoru nalazi punih devet meseci

Objavljeno: 14:09h

Viši sud u Beogradu danas doneo je odluku o produženju pritvora Zoranu Marjanoviću, koji je jedini osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene Krsmanović, saznaje Kurir.

Apelacioni sud je u ponedeljak ukinuo rešenje o produženju pritvora po žalbi Zorana Marjanovića.

Marjanović se u pritvoru nalazi punih devet meseci, a poslednje rešenje od 8. juna, kojim mu je produžen pritvor za još mesec dana, ukinuo je Apelacioni sud.

U obrazloženju odluke navedeno je da se uvažene žalbe Marjanovićevih branilaca u kojima je navedeno da prvostepeni sud nije dao jasne razloge za odluku o produženju pritvora.

Podsećamo, Zoran Marjanović koji je jedini osumnjičeni za ubistvo pevačice, već 9 meseci se nalazi u pritvoru u Centralnom zatvoru, zbog sumnje da je 2. aprila 2016. na nasipu u Borči ubio svoju suprugu. Nesrećna pevačica je pronađena u kanalu sa višestrukim povredama glave, a njen slučaj je i dalje obavijen velom misterije.

Jelena je otišla da džogira, dok ju je Zoran, navodno, čekao s Janom na početku nasipa. Marjanović je uhapšen 16. septembra prošle godine, a u međuvremenu je protiv njega podignuta optužnica.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.