JEZIVI DETALJI PREDOZIRANJA U KRAGUJEVCU: Mladić prvo ZAKOPAO DROGU pa pozvao Hitnu pomoć, DEVOJCI (17) NIJE BILO SPASA
Foto: Kurir / Privatna arhiva

šta se dešava s omladinom?

JEZIVI DETALJI PREDOZIRANJA U KRAGUJEVCU: Mladić prvo ZAKOPAO DROGU pa pozvao Hitnu pomoć, DEVOJCI (17) NIJE BILO SPASA

Policija je uhapsila mladića u čijem je stanu M. M. preminula

Objavljeno:

Maloletna M. M. (17) iz Kragujevca, koja je preminula od predoziranja drogom u stanu u naselju Šumarice, najverovatnije je popila pet ili šest tableta ekstazija, tvrdi Kurirov izvor blizak istrazi.

Mladić koji je bio s njom najpre je u šumi zakopao narkotike, pa pozvao lekare.

Podsetimo, devojka je u petak bila sama u stanu s drugom svog rođenog brata.

- Obdukcija je urađena u KC Kragujevac, a uzorci su poslati u Niš na toksikološku analizu, nakon koje će se znati tačan uzrok smrti - dodao je naš izvor.

Policija je uhapsila mladića u čijem je stanu M. M. preminula, a Osnovni sud mu je odredio pritvor do 30 dana zbog sumnje da je trgovao narkoticima.

- Sumnja se da je on i ranije trgovao drogom. Mladić je u obližnjoj šumi kobnog dana zakopao veću količinu spida, marihuane i ekstazija, pa tek onda pozvao Hitnu pomoć, koja je pronašla M. M. Inače, policija je pretresom terena oko kuće u naselju Šumarice pronašla narkotike - rekao je sagovornik Kurira iz istrage.

Prema rečima jedne drugarice tinejdžerke, ona je prethodne noći bila u društvu prijatelja na Arsenal festu, ali nije poznato da li je možda tu konzumirala narkotike.

- Ona je došla kod mladića (21) i popila tablete, nakon čega joj je momentalno pozlilo. Drug njenog brata pozvao je Hitnu pomoć, međutim, bilo je kasno i lekari su mogli samo da konstatuju smrt - rekla je jedna drugarica M. M., učenice treće godine Politehničke škole u Kragujevcu.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.