LEKARI IMAJU SVE MANJE NADE: Ivani je muž RASCOPAO LOBANJU u cvećari, u komi je već nedeljama
Foto: Pixabay

STRAVIČNO

LEKARI IMAJU SVE MANJE NADE: Ivani je muž RASCOPAO LOBANJU u cvećari, u komi je već nedeljama

Prema navodima austrijskih, medija lekari sumnjaju u pozitivan ishod lečenja

Objavljeno:

Anita Galović (32) nedeljama je u komi u bolnici u Austriji nakon što ju je brutalno pretukao suprug Ivan S., poreklom iz Ivanjice, pišu austrijski mediji. Prema pisanju austrijske štampe, Ivan S. je suprugu krvnički pretukao na radnom mestu, u cvećari u Velsu.

Kako pišu austrijski mediji, napad se dogodio dok je trajala brakorazvodna parnica i dok je osumnjičeni Ivan S. imao sudsku zabranu prilaska.

- Ivan S. je otišao u cvećaru i bez ijedne izgovorene reči krvnički pretukao pesnicama i nogama suprugu, od koje se razvodio. Policija, koja je brzo stigla, na jedvite jade je uspela da savlada pomahnitalog čoveka, koji se iživljavao nad ženom. Nesrećna žena hitno je prevezena u bolnicu, gde je zbrinuta. Prema rečima lekara, Aniti je napukla lobanja, vitalni organi nisu u funkciji i u komi je već sedam dugih nedelja… - navode austrijski mediji.

Prema navodima austrijskih, medija lekari sumnjaju u pozitivan ishod lečenja, jer, po njihovoj proceni, moždane ćelije nisu u funkciji. Iako se porodica svim silama bori za Anitu, zapali su u finansijsku krizu, pa su putem austrijskih medija uputili apel za novčanu pomoć.

- Nakratko otvori oči, nakratko nam stisne ruku, nakratko nas pogleda. Nadamo se i molimo se da se Anita ipak probudi - kaže njena sestra Monika Galović, koja preko austrijskih medija moli za novčanu pomoć kako bi se obezbedila sredstva za dalje lečenje.

Prema njenim navodima, najgore je Anitinoj osmogodišnjoj ćerki, o kojoj je Anita najviše brinula.

Austrijski mediji ukazuju da je nasilnik i ranije pokazivao sklonost ka nasilju, ali da je nesrećna žena to prikrivala. Oni navode je osumnjičeni voleo alkohol, koji je negativno uticao na njega, pa se pretpostavlja da usled svega navedenog nije imao strah od sankcija i da nije mogao da kontroliše bes i agresiju.

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.