U PUNOJ BRZINI POKOSIO LJUDE NA PUMPI U MALOM ZVORNIKU: Jedan povređeni ima teške prelome nogu, a drugi slomljenu ruku, nogu i rebra! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen

strašno

U PUNOJ BRZINI POKOSIO LJUDE NA PUMPI U MALOM ZVORNIKU: Jedan povređeni ima teške prelome nogu, a drugi slomljenu ruku, nogu i rebra! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Obojica povređenih jedva preživeli

Objavljeno:

Dragoljub A. (65), lokalni sportski funkcioner iz Malog Zvornika uleteo je 14. maja "mercedesom" u punoj brzini na benzinsku pumpu u ovom gradu i pokosio radnika Dalibora Tomića (32) i mušteriju Milovana Bojića (54), koji su pravim čudom ostali živi! Tomić je sa teškim prelomima nogu završio na Ortopedskoj klinici na Banjici u Beogradu, gde se i dalje oporavlja, dok je Bojić bio zbrinut u bolnici u Malom Zvorniku sa slomljenom rukom, nogom i rebrima.

Dragoljub A. je nakon nesreće koju je izazvao otišao sa pumpe kao da se ništa nije dogodilo, a protiv njega nije pokrenut nikakav postupak! Tek juče je policija u Šapcu je najavila da će istražiti ovaj slučaj i podneti krivičnu prijavu!

Kao u hororu

Na incident koji se pre više od dve nedelje dogodio na pumpi NIS u Malom Zvorniku nije reagovao bukvalno niko, iako su dve osobe doživele teške povrede i samo pukom srećom ostale žive.

- Bila je to horor situacija. Radnik pumpe Dalibor Tomić je sipao gorivo u Bojićev "pežo", obojica su stajala kraj automobila, kada je Dragoljub A. uleteo "mercedesom" u punoj brzini, neki kažu, pokušavajući da izbegne motokultivator koji se stvorio pred njim na putu. Kolima je najpre pokupio Dalibora i bacio ga na haubu. A onda je sekund kasnije počistio i Milovana, doslovce ga okrenuo u letu. Bojić je pao na haubu susednog automobila, a zatim i na beton. Pomahnitali Dragoljub je još neko vreme nosio Dalibora na svojoj šoferšajbni, a zatim ga zbacio na zemlju. Svi na pumpi su ostali su šoku, čudeći se kako su Tomić i Bojić uopšte ostali živi. A vozač "mercedesa" je samo nastavio dalje, bez zaustavljanja, kao da ništa nije uradio - kaže sagovornik upoznat sa ovim događajem za beogradske medije i dodaje da je o ovom događaju u Malom Zvorniku vladao pravi zavet ćutanja:

- Dragoljub je sportski funkcioner, lokalni moćnik, potegao je sve moguće veze i protiv njega nije pokrenut nikakav postupak. Policija nije ni pozvana, nije napravljen zapisnik, nema dokumenta da se ovo uopšte dogodilo. Tomić i Bojić su završili u bolnici sa strašnim povredama, pitanje je zašto niko od njihovih nije reagovao. I zašto nijedan medij sve do sada nije pisao o ovome...

Sav izlomljen

Ovu priču potvrdio je i sam Milovan Bojić iz sela Buduišić, koji je umalo izgubio glavu posle rutinskog odlaska na pumpu. Njemu su posle nesreće i stravičnog pada slomljena rebra, ruka i noga.

- Jedva smo izvukli živu glavu! Došao sam da sipam gorivo, a umalo poginuo. Taj "mercedes" je takvom brzinom uleteo u nas, da ga nismo ni primetili. Prikovan sam za krevet i u gipsu, a svi se ponašaju kao da se ništa nije dogodilo. Strašno sam potresen, jer policija nije ništa uradila, a nisam dobio ni zapisnik, ni izveštaj sa mesta nesreće. Svi u Zvorniku znaju ko je čovek koji nas je udario i ne možemo da verujemo da policija ništa nije uradila za sve ovo vreme - priča potresan Bojić za beogradske medije.

Sa Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica" kažu da je radnik pumpe Dalibor Tomić (32) iz sela Sakar kod Malog Zvornika imao veoma ozbiljne povrede potkolenice i da je hitno operisan nakon incidenta.

- On se sada oporavlja od teške operacije potkolenice koja je bukvalno bila smrvljena nakon udarca. Samo pukom srećom ovaj momak je ostao živ, s obzirom na to kakva povreda je u pitanju. Sledi mu dug oporavak i fizikalna terapija - kažu u Institutu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.