SVIREPO PREBIJANJE U CENTRU BEOGRADA: Radovci krvnički prebili mladiće! Flašama ih sekli po licu i glavi!
Ilustracija, Foto: Nebojša Mandić

Haos u Cetinjskoj

SVIREPO PREBIJANJE U CENTRU BEOGRADA: Radovci krvnički prebili mladiće! Flašama ih sekli po licu i glavi!

Prema rečima očevidaca, incident se dogodio na parkingu u Cetinjskoj ulici u centru Beograda

Objavljeno: 07:56h

Dvadesettvogodišnjeg mladića i njegovog druga sinoć je oko ponoći staklenim flašama i palicama brutalno pretukla grupa navijača Rada, saznaje Kurir.

Prema rečima očevidaca, incident se dogodio na parkingu u Cetinjskoj ulici u centru Beograda.

- Mladići su ušli u auto i krenuli kući, a onda su ih dva manijaka zaustavila i stala ispred vozila. Jedan od njih je krenuo ka mestu suvozača, izvukao iz vozila dvadesetdvogodišnjeg mladića, a onda je počeo krvnicki da ga udara pesnicama - navodi izvor Kurira i dodaje:

- Potom je jedan od manijaka zaurlao i za samo nekoliko sekundi pojavila se grupa od 10 - 15 navijača Rada, sa staklenim flašama i palicama, kojima su nastavili da udaraju mladice u glavu. Potom je jedan od razbojnika viknuo "izvadi utoku", a onda su se razbezali jer je naišla policija, koja nije nastavila da ih juri. Kako navodi sagovornik Kurira, jednom mladiću koji je bio na mestu vozača polomljeni su zubi i nos, dok je dvadesetdvogodišnjak sa komadićima stakla u glavi prebačen u Urgentni centar. Na sreću, nije u zivotnoj opasnosti. - Mladic je kasno sinocć primljen na lečenje. Nakon urađene dijagnostike, nije bilo potrebe za daljim lečenjem u UC - rekli su u Urgentnom centru.

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.