Kupio joj slatkiše, pa je mamio da uđe u auto! Predstavljao se kao teniser! ISPOVEST MAJKE ČIJE JE DETE PEDOFIL POKUŠAO DA OTME
Čovek se predstavio kao radnik teniske škole Janka Tipsarevića, dao je slatkiš mojoj ćerki, Foto: Kurir

ŠOKANTNO!

Kupio joj slatkiše, pa je mamio da uđe u auto! Predstavljao se kao teniser! ISPOVEST MAJKE ČIJE JE DETE PEDOFIL POKUŠAO DA OTME

Gordana objašnjava da je manijak parkirao auto ispred obližnje prodavnice

Objavljeno: 07:59h

Čovek se predstavio kao radnik teniske škole Janka Tipsarevića, dao je slatkiš mojoj ćerki i pokušao da je uvuče u kola, ali sam to sprečila, kaže Gordana Milićević, majka A. M. (11) iz Borče.

- Taj čovek se već duže vreme predstavljao da radi u školi tenisera Janka Tipsarevića i svaki put je moju ćerku čašćavao slatkišem i ubeđivao je da počne da trenira tenis. U ponedeljak joj je rekao da uđe u njegova kola i da će je voditi na picu, a potom je pokušao da je otme, ali, na sreću, nije uspeo.

Ovim rečima za Kurir započinje ispovest Gordana Milićević, majka A. M. (11) iz Borče, koju je u ponedeljak oko 20 sati pokušao da kidnapuje Ljubomir P. (42), koji je potom uhapšen.

Gordana objašnjava da je manijak parkirao auto ispred obližnje prodavnice.

Borba za dete

- Ćerka mi je rekla da je na putu do prodavnice srela čoveka koji joj je nudio da je trenira tenis besplatno, kao i da joj je kupio slatkiše i da je zvao u kola, ali da je ona odbila. Nakon toga bela kola su nekoliko puta prošla pored kuće - priča potresena majka. On je poslala devojčicu još jednom u prodavnicu.

- Taj isti auto išao je ka mojoj ćerki. Krenula sam za njom, ali je auto stigao pre mene. Čovek je otvorio vrata i zvao je da uđe, požurila sam da mi dete ne uvuče u kola. Izvukla sam dete držeći vrata. On je vikao i psovao me. Galamu je čuo i moj brat i on je izašao - priča majka i dodaje:

- On je krenuo autom na mene, pa na brata, koga je bukvalno saterao uza zid i udario ga u ruku zadnjim staklom - priča naša sagovornica. Ljubomir je izašao iz auta i krenuo za detetom, koje se sklonilo u prodavnicu.Prodavačica je dete sakrila u magacin. Potom je stigla i policija, ali i moj suprug, koji se vraćao s posla. Napasnik je nasrnuo i na policiju i udario je glavom mog supruga. Kad su ga oborili, on je udarao glavom u zemlju. Sve vreme je pretio - kaže Gordana.

Ima ćerku i sina

Ljubomir živi u komšiluku i ima ćerku i sina.

- Ne znam o kojoj je porodici reč. Pokušao sam da stupim u kontakt s njima, ali nisam uspeo. Moj otac je nezgodan kad popije, ali nisam siguran da je tako nešto pokušao da uradi - kazao je sin Ljubomira P.

Teniser Janko Tipsarević demantovao je da je Ljubomir P. ikada radio kao trener na njegovoj akademiji
Teniser Janko Tipsarević demantovao je da je Ljubomir P. ikada radio kao trener na njegovoj akademijifoto: EPA/Caroline Blumberg

Teniser Janko Tipsarević demantovao je da je Ljubomir P. ikada radio kao trener na njegovoj akademiji.

- Nikad niko nije radio kao trener pod tim imenom u akademiji, to nije tačno. U šoku sam što se ovakve stvari dešavaju u Beogradu usred dana i voleo bih da policija što pre reši ovaj slučaj, osudi nasilnika i zaštiti svako dete u našoj zemlji. Kao otac i roditelj, želim da se to više nikome ne dogodi - rekao je Tipsarević za Kurir.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.