UŽAS U SMEDEREVU: Muškarci uhapšeni zbog obljube maloletnica
Zlostavljanje, Foto: Shutterstock

strašno

UŽAS U SMEDEREVU: Muškarci uhapšeni zbog obljube maloletnica

On se tereti da je počinio obljubu nad tri maloletnice iskoristivši njihovo mentalno stanje

Objavljeno: 08:03h

U Smederevu su u dve odvojene akcije uhapšeni S.D. i D.P. zbog sumnje da su u više navrata počinili obljubu nad maloletnicama.

Uhapšeni S. D. (36) se tereti da je stupio u kontakt sa dvema maloletnicama i da je iskoristivši njihovo mentalno stanje u više navrata, počinio obljubu.Uhapšen je i D. P. (70) za koga se sumnja da je u 2017. i 2018. godini, u više navrata, počinio obljuba nad maloletnicama, a na teret mu se stavljaju i dva krivična dela nedozvoljene polne radnje. On se tereti da je počinio obljubu nad tri maloletnice iskoristivši njihovo mentalno stanje.

Zlostavljanje
Zlostavljanjefoto: Pixabay

Kako prenose lokalni portali, sumnja se da je D. P. poverenje devojčica zadobio tako što im je najpre davao slatkiše, a zatim i novac od 100 ili 150 dinara, a potom ih je zvao da dodju kod njega u kuću, gde ih je obljubio. Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog našla lovačku pušku, koju je imao u nelegalnom posedu, zbog čega mu se na teret stavlja i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičeni S. D. i D. P. su uz krivičnu prijavu privedeni Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.